Odkrył wannę:

Pełen luz:

Smak życia - czarny kot na białej narzucie:

Moderator: Estraven
Administracja jakoś na dniach miała odgrodzić drzwiami miejsce karmienia więc chyba się z miskami przeniosę na parapet przy kocim okienku![]()
AnielkaG pisze:Administracja jakoś na dniach miała odgrodzić drzwiami miejsce karmienia więc chyba się z miskami przeniosę na parapet przy kocim okienku![]()
cwaniaki, jak sprzątneliśmy bałagan to będą się odgradzać, ale nie wiedzą co jest w kącie
15pietro pisze:W zdechłe koty nie wierzyła to ja oprowadziłam po piwnicy i pokazałam te co zostały a na deser postawiłam ją pod boksem karmicielki aby sobie powąchałaSolidnie ją to ostudziło i przynajmniej usłyszałam- dziękuję.
A te domki to tak same jaja będą wcinać.Nie wiedzą,że smutne są święta bez ogonków?W Wielki Piątek moja Mileczka wylizała Tż-owi sosik pomidorowy ze szprotek,wczoraj jadła z nim na śniadanko szyneczkę,na kolację spróbowała klopsika .Dzidzia nawet kawałek święconego jajeczka polizała,może diabeł ją opuści
Ludziska ,nie wcinajcie tych jajów sami,bo smutne muszą być święta bez ogonków.W lany poniedziałek mokrych kapciuszków życzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości