Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2010 16:18 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:a jak ona ma ślicznie łapinki umaszczone.jedna biała druga czarna ale z białą stopeczką. Z tyłu na łapce czarnej jest biały włos w ząbek czesany :wink: -śmieję sie,ze wygląda jak suwaczek. Na bokach czarnego futerka ma pojedyńcze blond włoski, to samo na łepetynie. Jest sliczna i coraz fajniesza!

I jeszcze do tego wąsiska ma białe. :1luvu:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw kwi 08, 2010 20:31 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Dzisiaj wieczorem miałam w domu widoczny sukces!!! Dziewczyny bawiły sie w miarę razem.Fionka,Bianka ,Buniek ciążówka i ...Pingusia.Moja sliczna łazienkowa Pingusia wylazła z dziupli i ganiała z dziewuchami.Tylko ona jape drze jak coś jej nie po nosie,ale jakoś szło. Bianeczka ostrozna w obejściu z nami.Oczyska ma wszędzie.Moje dawanie antybiotyku pogorszyło relacje. Niby lezy wyciągnięta na dywanie z brzuchem do góry ale wystarczy spojrzeć by była już spięta.Bianka zakochana po uszy w lowelasie Wojtku.Jak spią razem(bez komentarza proszę :mrgreen: ) to można zagłaskać ja na amen.Jak to ślepa miłość zmienia kocicę.Trzeba widzieć jak jej zmienia się krok,postawa i ogonek jak go zobaczy :lol:
Fionka ok-coraz bardziej otwarta.Ma te swoje wzloty i upadki w stosunku do nas ale jest na prawdę coraz lepiej.Dziś tak sie spieszyła do jedzenie,że nawet przy moich nogach siedziała i jadła. TZ ją wygłaskał i nawet na kolana prawie dobrowolnie zaciągnał.Jak zorientowała się gdzie siedzi to zdryfiła i wróciła na pufik.Jednak do głasków dwie ręce były potrzebne. :lol: Ona lubi pufik.Siedzi wyglada przez okno, ma widok na pokój.A teraz przylazła,wdrapała sie na stojaca klatkę i położyła na podusi.Lubi gapic sie na monitor.
U nas wszędzie kuwety, poduszki, kocyki i...żwirek pod nogami.Taka prawdziwa otwocka plaża :mrgreen: .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw kwi 08, 2010 20:43 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:U nas wszędzie kuwety, poduszki, kocyki i...żwirek pod nogami.Taka prawdziwa otwocka plaża :mrgreen: .

Hi, hi u nas to samo, to ja się dopiero dowiedziałam, że my mamy plażę Otwocką w Białymstoku :mrgreen:
Fionka :1luvu: , jak moja ( jeszcze nie moja ale już tuż tuż) Fifi . Kciuki ogromne za domek :ok: :ok: :ok:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Czw kwi 08, 2010 21:47 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

To jest również plaża tarchomińska. Taka specjalność mazowiecka. :mrgreen:
Asiu, zapomniałaś jeszcze dodać - żwirek w łóżku, na stole, w butach...
Nawet na wycieraczce pod drzwiami :strach:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt kwi 09, 2010 5:56 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

o tym skromnie przemilczałam, jak i o blatach by nie wprowadzać w zazdrość czytajacych :mrgreen:

Fioneczka ma coraz większy apetyt na jedzenie i na świat. Dziś wywaliła z górnej półki gary o 5 rano.Nie mogła wleźć ale próbowała. gary plastikowe, pokrywki...ale huku i tak było. Mała bardzo dopomina sie o jedzenie i coraz częściej uczestnuiczy w życiu kocio-ludzkim.TZ ją na noc wymiział na kolejny amen.

To Fifi do ciebie jedzie ellza1.Gratulacje!!!
Obrazek

ASK@

Post » Pt kwi 09, 2010 9:32 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Kochana Fioneczka :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Pt kwi 09, 2010 12:50 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

hanelka pisze:Kochana Fioneczka :1luvu:

:kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt kwi 09, 2010 13:44 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Wczoraj mała siedziała na tronie(czytaj pufik) i drapała sie w ucho.Mocno jej ono dokuczało, bo mocno sie czochrała. Pozostawała w nieustającym zdziwieniu ,ze caly czas jej dokucza świąd.Ale nóżki do podrapania nie było :cry: .Fiona nie dostrzega swojej inności.Tylko niedogodność.
Mieliśmy z TZ łzy w oczach.TZ podszedł i wydrapał uszysko.Łepinkę też wycałowal (chodź z nas naśmiewa sie jak to robimy :mrgreen: ).
Obrazek

ASK@

Post » Pt kwi 09, 2010 13:54 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:Wczoraj mała siedziała na tronie(czytaj pufik) i drapała sie w ucho.Mocno jej ono dokuczało, bo mocno sie czochrała. Pozostawała w nieustającym zdziwieniu ,ze caly czas jej dokucza świąd.Ale nóżki do podrapania nie było :cry: .Fiona nie dostrzega swojej inności.Tylko niedogodność.
Mieliśmy z TZ łzy w oczach.TZ podszedł i wydrapał uszysko.Łepinkę też wycałowal (chodź z nas naśmiewa sie jak to robimy :mrgreen: ).

Też mi się łzy w oczach zakręciły, kiedy to przeczytałam. :cry:
Proszę i ode mnie wycałować Fioneczkę. :1luvu:
Obrazek

mimbla64

Post » Pt kwi 09, 2010 13:59 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

a zrobię to z wielką pzryjemnością. To dzikunek jeszcze mały ale jak dorwę to wyściskam i obślinię :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt kwi 09, 2010 14:29 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Obśliń i ode mnie. :1luvu: Mnie łzy poleciały jak się Bodziek wkurzył i próbował przydzwonić Kotu nieistniejącą łapą. I taki był skonfundowany mocno. Kotu też się głupio zrobiło i poszedł sobie.
Obrazek

hanelka

Post » Pt kwi 09, 2010 20:23 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

mała odkryła uroki spania w wersalce.Jakos sie ześlizguje i wdrapuje .Nie uświadczysz jej dzis nigdzie na widoku.Tylko przy jedzeniu!
Obrazek

ASK@

Post » Pt kwi 09, 2010 20:34 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Musi dziewczyna sprawdzić wszystkie opcje :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Pt kwi 09, 2010 20:57 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:mała odkryła uroki spania w wersalce.Jakos sie ześlizguje i wdrapuje .Nie uświadczysz jej dzis nigdzie na widoku.Tylko przy jedzeniu!

Ask@ i moja kotka to uwielbia, ale spać może tylko u rodziców, bo ja w domu takiej wersalki z włażeniem od tyłu nie mam. U mnie wobec tego staje przed szafką i prosi, żeby otworzyc, a potem w szafce na ubraniach śpi.
Obrazek

mimbla64

Post » Pt kwi 09, 2010 23:47 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:To Fifi do ciebie jedzie ellza1.Gratulacje!!!

:1luvu: już jutro , a właściwie sądząc po godzinie dziś :mrgreen: . A może by Fionka u Was została, taki super dom i ona Was już koffffa :ok: :mrgreen: ,
ps żeby nie było Fifi to nasza piąta i wyjątkowo nadprogramowa :ryk:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

[poprzednia][następna]