Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Jak przyszłam dzisiaj na Kocimską, to miski były pełne, jedzenie świeże, dzięki Quenn_inkWymiziałam Marinę, ale jeść nie chciała, przy karmieniu się wyrywała. W zeszycie stalo, że mokre jadła dziś sama, więc nie nalegałam. Mielonego wołowego Marina nie lubi.
Lubi za to Pola (a może Tola?), znaczy biało-bura, jadła mi z ręki.
Marina ma bardzo zatkany nosek, czy ktoś może przynieść dla niej ACCmax, Bella to brała i pomogło. Może ktoś ma resztkę w domu, bo całe opakowanie to drogie jest![]()
Kończy się też Betaglukan.... Dałam dzisiaj Marinie do jedzenia i wody.
miszelina pisze:Jak przyszłam dzisiaj na Kocimską, to miski były pełne, jedzenie świeże, dzięki Quenn_inkWymiziałam Marinę, ale jeść nie chciała, przy karmieniu się wyrywała. W zeszycie stalo, że mokre jadła dziś sama, więc nie nalegałam. Mielonego wołowego Marina nie lubi.
Marina ma bardzo zatkany nosek, czy ktoś może przynieść dla niej [b]ACCmax, Bella to brała i pomogło. [/b]Może ktoś ma resztkę w domu, bo całe opakowanie to drogie jest![]()
Etiopia pisze:miszelina pisze:Jak przyszłam dzisiaj na Kocimską, to miski były pełne, jedzenie świeże, dzięki Quenn_inkWymiziałam Marinę, ale jeść nie chciała, przy karmieniu się wyrywała. W zeszycie stalo, że mokre jadła dziś sama, więc nie nalegałam. Mielonego wołowego Marina nie lubi.
Marina ma bardzo zatkany nosek, czy ktoś może przynieść dla niej [b]ACCmax, Bella to brała i pomogło. [/b]Może ktoś ma resztkę w domu, bo całe opakowanie to drogie jest![]()
Miszelina w jaką dawkę dostawała Bella ?
Mamba ma bardzo zatkany nos.
ACC Max kosztuje między 15 a 20 zł. Kupię Mambie . tylko jak podesłać dla Mariny ??
Jutro do południa będę na Kopernika. Komu mogę podrzucić ??
Tweety pisze:Tweety pisze:a ja znoszę plotki czyli co mówią na mieście![]()
przyszła jakaś pani do dr Lisa i powiedziała, że AFN każe sobie płacić za te sterylizacje, które doktor wykonuje za darmo![]()
Czyli kret nadal uprawia swoją krecią robotęPozdrawiamy kreta i oświadczamy, że w związku z jego działalnością nie zamierzamy się przenosić do podziemia oraz przypominamy, że kto pod kim dołki itp itd
Noemik, a zapytaj pana doktora o nazwisko tej Pani, bo jeżeli przyszła na darmową sterylizację to powinien wpisać ją na listę wraz z numerem telefonu. W końcu skoro to myśmy ją kierowali to mam prawo znać te dane (przecież mam listę osób, które kierujemy więc jaki problem sprawdzić czy to od nas) i porozmawiam sobie z panią a przede wszystkim zapytam gdzie lub komu wpłaciła te pieniądze, o których mówiła doktorowi. Jest tez możliwość, że pomyliła fundacje ...
miszelina
EDIT: znalazłam: 2 x dziennie podać rozpuszczone 1/8 tabletki ACC. Ja wszystko na wątku zapisuję
Ja do 13.00 jestem w pracy na Stolarskiej, potem mam służbowe wyjście i już tam nie wracam. Możesz podrzucić do mnie do Konsulatu.
Etiopia pisze:miszelina
EDIT: znalazłam: 2 x dziennie podać rozpuszczone 1/8 tabletki ACC. Ja wszystko na wątku zapisuję
Ja do 13.00 jestem w pracy na Stolarskiej, potem mam służbowe wyjście i już tam nie wracam. Możesz podrzucić do mnie do Konsulatu.
ACC mam tylko czy o 20:00 nie jest za późno na podanie...
Kurcze na Stolarską ciut mi nie po drodze ( po podaniu leku nie powinnam łazić za dużo ).
A mówiłam dr że Marina gorsza jest, że bardziej smarka....
Mambie tylko zmienił antybiotyk a nie podał niczego ułatwiającego oddychanie....
miszelina pisze:Etiopia pisze:miszelina
ACC mam tylko czy o 20:00 nie jest za późno na podanie...
Kurcze na Stolarską ciut mi nie po drodze ( po podaniu leku nie powinnam łazić za dużo ).
A mówiłam dr że Marina gorsza jest, że bardziej smarka....
Mambie tylko zmienił antybiotyk a nie podał niczego ułatwiającego oddychanie....
Podaje się do 18.00.
Ja na Stolarskiej jestem od 7.30, to może uda Ci się podejść przed wizyta na Kopernika....
noemik pisze:Tweety pisze:Tweety pisze:a ja znoszę plotki czyli co mówią na mieście![]()
przyszła jakaś pani do dr Lisa i powiedziała, że AFN każe sobie płacić za te sterylizacje, które doktor wykonuje za darmo![]()
Czyli kret nadal uprawia swoją krecią robotęPozdrawiamy kreta i oświadczamy, że w związku z jego działalnością nie zamierzamy się przenosić do podziemia oraz przypominamy, że kto pod kim dołki itp itd
Noemik, a zapytaj pana doktora o nazwisko tej Pani, bo jeżeli przyszła na darmową sterylizację to powinien wpisać ją na listę wraz z numerem telefonu. W końcu skoro to myśmy ją kierowali to mam prawo znać te dane (przecież mam listę osób, które kierujemy więc jaki problem sprawdzić czy to od nas) i porozmawiam sobie z panią a przede wszystkim zapytam gdzie lub komu wpłaciła te pieniądze, o których mówiła doktorowi. Jest tez możliwość, że pomyliła fundacje ...
rzecz w tym, że to nie był nikt przysłany od nas na sterylkę.
doktór pani tej nie zna, nie dopytywałam się któż to. zapytam jutro lub w sobotę, bo zajrzę do gabinetu.
i nie chodziło konkretnie o to, że za te sterylki, co on robi, AFN pobiera kasę. Plotka głosi, że ściągamy haracz od wszystkich darmowych sterylek.
zagotowało się we mnie, jak to usłyszałam.
Tweety pisze:Nala została w krakvecie pod tlenem. Ma silne zapalenie płuc, kot zemdlał przy Romanie![]()
Cały czas jestem w kontakcie z panią od Harpi, podejrzenie FIP, bo czemu nie jak może być FIP![]()
Karaluszku, potrzebuje jutro wieczorem zawieźć jej interferon i dla moich też wezmę, bo Harpia była chwilę u nas. Mam w tym momencie 8 sztuk więc ze setkę rozcieńczyłabyś dla nas, bardzo proszę
Ależ się znowu dzieje
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 92 gości