Dzisiaj Rudas był w Metrze i było kilka telefonów o niego i o Szarusię, tą 6-mies.
Tylko że prawie wszystkie domki zrezygnowały, bo odległość jest za duża

Marmurka (ta mała) jest już po sterylce i tymczasuje się u Kasi, niedługo odbiera ją DS.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nika28 pisze:One tam są sterylizowane, ale tylko niektóre, bo po sterylce nie mogą wrócić do przytuliska, a DT posterylkowych raczej w Głownie nie ma...![]()
Dzisiaj Rudas był w Metrze i było kilka telefonów o niego i o Szarusię, tą 6-mies.
Tylko że prawie wszystkie domki zrezygnowały, bo odległość jest za duża![]()
Marmurka (ta mała) jest już po sterylce i tymczasuje się u Kasi, niedługo odbiera ją DS.
CoolCaty pisze:Wczoraj napisałam na szybko, bo nie miałam już mocy, ale dzis piszę, że mały czarny glutek będzie kotkiem niewychodzącym. Jego najważniejszym pańciem będzie 11 letni chłopiec. Był u nas z mamą. Państwo już od dawna przygotowywali się do przyjęcia kotka, o którym marzył synek. Chopak sam ze swoich oszczędności uzbierał na całą wyprawkę, kupił wszystko, nawet obczytany byłKotek, na którego czekali poszedł szybciej do adopcji, więc szukali nowego. Mysiałybyście zobaczyć minę chłopaka, jak czarna mała żmijka wyskoczyła z klatki prosto na niego i go całowała, obśliniała, wchodziła na głowę i ją udeptywała. Mały była taaaaki szczęsliwy. Trzymał małego glutka na rękach, ten mu się obcierał o twarz, a chłopak mówił: "Ty będziesz moim najlepszym przyjacielem". Myślę, że domek będzie dobry.
nika28 pisze:Dzisiaj Rudas był w Metrze i było kilka telefonów o niego i o Szarusię, tą 6-mies.
nika28 pisze:Marmurka (ta mała) jest już po sterylce i tymczasuje się u Kasi, niedługo odbiera ją DS.
Sis pisze:nie rozumiem, co znaczy, że nie ma w przytulisku warunków, by kotki po sterylizacji mogły tam wrócić?
Dzikie kotki po sterylkach aborcyjnych wracają na stare miejsca - czy warunki w przytulisku są gorsze niż w tych podwórkach i piwnicach?
Ale te warunki są wystarczające dobre by kotki mogły odchować malutkie kocięta?
Nie wiem, czy tam koty są szczepione?
magaaaa pisze:Ja myślę, zę tu chodziło o to, ze kotki moga wrócić, tylko w przytulisku nie ma warunków odpowiednich dla pooperacyjnych kotek.
Sis pisze:Nie wiem, czy tam koty są szczepione?
bekos pisze:nika28 pisze:Dzisiaj Rudas był w Metrze i było kilka telefonów o niego i o Szarusię, tą 6-mies.
a nie da się jakiegoś transportu załatwić, gdyby był ktoś naprawdę chętny? jakiś zaprzyjaźniony pan transportowy?nika28 pisze:Marmurka (ta mała) jest już po sterylce i tymczasuje się u Kasi, niedługo odbiera ją DS.
SUPER, a miała może testy FIV/FeLV?
Borówka16 pisze: Warunków nie ma ,gdyż nie mamy izolatek ,koty chore są ze zdrowymi więc kicia po sterylce może podłapać jakieś świństwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 49 gości