wiadomo, można pewnie było temu zapobiec i załatwić to ciut szybciej, niestety nie myślałam cały czas o kotce..
co do fundacji o której piszesz, to muszę przyznać, że nie jestem na tyle zorientowana i zwyczajnie o niej nie słyszałam

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MIGOTYNKA pisze:taka droga130 zł
MIGOTYNKA pisze:Moim zdaniem drogo, dużo za drogo. Myślę (pomijam tutaj ludzi z zacofaną mentalnością), że gdyby cena była o połowę niższa więcej by się decydowało na zabieg. I ja to po części rozumiem. Mam dwoje dzieci i za tą kwotę dużo rzeczy mogłabym im kopić..tak mówią i myśl ludzie. Ja ich rozumiem.
MIGOTYNKA pisze:Moim zdaniem drogo, dużo za drogo. Myślę (pomijam tutaj ludzi z zacofaną mentalnością), że gdyby cena była o połowę niższa więcej by się decydowało na zabieg. I ja to po części rozumiem. Mam dwoje dzieci i za tą kwotę dużo rzeczy mogłabym im kopić..tak mówią i myśl ludzie. Ja ich rozumiem.
Kasia D. pisze: Uważasz, ze powinni robic zabiegi za Bóg zapłać, tylko dlatego, ze ludzie wolą wydac pieniądze na jednorazowe bzdety? Nie mów, ze jest inaczej. Widze, w hipermarketach, co ludzie wrzucają do wózków.
MIGOTYNKA pisze:Znam jednak takie rodziny, które kochają zwierzęta, dbają o nie, szanują, ale po prostu nie stać ich na zabieg i tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 303 gości