Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 07, 2010 20:55 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Milenko, świetnia robota.
Co do chłopa, wiem, że to świństwo, ale tak to z nimi bywa. Wyjątkowo wyrachowani potrafią być :evil: Nie przejmuj się, to jego problem
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro kwi 07, 2010 20:57 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Dzieki Dziewczyny, to chwilami staje sie juz nie do zniesienia wszystko, ale na szczescie to sama końcówka.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro kwi 07, 2010 21:06 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

kropkaXL pisze:Dzielne koteńki!!!!-oby żadnych problemów nie było :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A klase faceta poznaje sie po tym jak kończy,a nie jak zaczyna :evil: :evil: :evil:
Kawał gnidy i tyle!-dobrze,że juz niedługo bedziesz musiała to znosić!
Odnosze wrazenie,że on jest wściekły,że radzisz sobie sama nie prosisz go,a on uwielbia czołobitność!-no cóz-oby znalazł zołze w anielskiej skórze-taka co najmniej jak ja! :twisted: :twisted: :twisted: -tępić gnidy!!!!! :!: :!: :!:

Milena pamietalas o jajku ???? :mrgreen:

Dupek ex. Jeszcze chwile i juz go nie bedzie w Twoim zyciu.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro kwi 07, 2010 21:08 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Aga, jeszcze nie włożyłam, ale możliwosci są nadal :twisted:

Wiecie, on się jakby rozkręca, im bliżej jest koniec. Ja na odwrót, odpuszczam, bo po co? nic to juz nie zmieni, więc szkoda mi języka, nerwów i czasu.

milenap

Post » Śro kwi 07, 2010 21:11 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

milenap pisze:Aga, jeszcze nie włożyłam, ale możliwosci są nadal :twisted:

Wiecie, on się jakby rozkręca, im bliżej jest koniec. Ja na odwrót, odpuszczam, bo po co? nic to juz nie zmieni, więc szkoda mi języka, nerwów i czasu.

dupek. Nic wiecej. Jajo wloz. Niech smierdzi. Na nic wiecej nie zasluzyl.

Moze on chce w taki marny sposob zrobic na Tobie wrazenie na koniec. Wzbudzic zazdrosc. :roll: :roll:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro kwi 07, 2010 21:12 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Milenko - kawał dobrej roboty wykonałaś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Ja tylko wyjaśnię, że żadna wina Totka, że lek nie zadziałał :roll: :mrgreen:

Do małych literek się nie odniosę :twisted: Milenko - przytulam i trzymaj się dziewczyno :1luvu:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro kwi 07, 2010 22:18 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

aga9955 pisze:dupek. Nic wiecej. Jajo wloz. Niech smierdzi. Na nic wiecej nie zasluzyl.

Coś mi umknęło? Gdzie to jajo wkładać? (może i ja skorzystam :mrgreen: - też mam dziś baaardzo średni dzień)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw kwi 08, 2010 5:56 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Jajo wkłada się w jakieś trudno dostępne miejsce i ono tam sie psuje i cuchnie!-musi być pęknięte,lub nakłute,żeby śmierdziało! :twisted: :twisted: :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw kwi 08, 2010 6:44 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Aaaa. :mrgreen: Dzięki, dobra kobieto. Ja z kolei gdzieś czytałam (to chyba jakaś historyjka "ku pokrzepieniu") o wersji z krewetkami, czy rybą (już dokładnie nie pamiętam, no w każdym razie coś "morskiego") w rurze od zasłon. Podobno działa re-we-la-cyj-nie. :twisted:
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Czw kwi 08, 2010 6:58 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Zabers, tu były dyskutowane pomysły jaja np. pod wanną czy prysznicem (tzn. brodzikiem) :mrgreen:
Już niedługo odetchne :wink: :D

Wet mnie wczoraj uprzedził, że po aborcyjnej sterylce, gdzie jednak cięcie jest większe (tzn. z tego, co wiadać na zewnatrz jest może 1,5 cm zamiast 1 :wink: ) kotka może nawet dzis cały dzień nie jeśc i zeby nie panikować. O 3 w nocy obudził mnie jakiś hałas, patrze, kocur jest w klatce, grzecznie spi, ide do łazienki, a tam.... kocica siedzi obok klatki a klatka zamknięta 8O nie wiem jak ona to zrobiła, nie mam zupełnie pomysłu ! klatka była zamknięta, kocica siedzi w tej, gdzie nic luźne nie jest, ja ta klatke obmacałam, potrząsałam, nie ma nigdzie zadnej dziury!

Ogłaszam wiec, ze kocica opanowała sztuke przechodzenia przez klatke :twisted:

Włożyłam panne spowrotem, pomiziałyśmy się (dziewczynka wywala brzusio do miziania nawet 8O ), posiedziałam z nią chwile, ale nadal coś jej nie pasowało. To był atak głodu po prostu :twisted: :lol: dostały już o tej 3 wode (miałam dać dopiero rano) i po łyzeczce od herbaty hills'a a/d. Zmiotły w 5 sekund :lol: wymiotów brak, oba leżą spokojnie i zaczynają toalete uskuteczniać :D

Niuńka troszke kaszle, ale zjadła juz antybiotyk rano, dzis wyczyscimy uszka, bo są brudne, oczka też już zakropiłam.

Zaraz sie zbieram z Melką do weta, na Zylexis.

milenap

Post » Czw kwi 08, 2010 7:10 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

No proszę, jakie grzeczne koty :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw kwi 08, 2010 7:13 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

milenap pisze:Zabers, tu były dyskutowane pomysły jaja np. pod wanną czy prysznicem (tzn. brodzikiem) :mrgreen:

A wywietrznik? (kto by zdejmował kratkę? :twisted: )
milenap pisze:.... kocica siedzi obok klatki a klatka zamknięta 8O nie wiem jak ona to zrobiła, nie mam zupełnie pomysłu ! klatka była zamknięta, kocica siedzi w tej, gdzie nic luźne nie jest, ja ta klatke obmacałam, potrząsałam, nie ma nigdzie zadnej dziury!

Ogłaszam wiec, ze kocica opanowała sztuke przechodzenia przez klatke :twisted:

8O Houdini!

zabers

Post » Czw kwi 08, 2010 7:14 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

zabers pisze:Aaaa. :mrgreen: Dzięki, dobra kobieto. Ja z kolei gdzieś czytałam (to chyba jakaś historyjka "ku pokrzepieniu") o wersji z krewetkami, czy rybą (już dokładnie nie pamiętam, no w każdym razie coś "morskiego") w rurze od zasłon. Podobno działa re-we-la-cyj-nie. :twisted:

Oooo-w rurze!-rewelacyjny pomysł!!!

Cieszę się,że u kotków OK!
A kocia pomysłowa jest-istny magik z niej-Houdini w wersji kociej!!!-miałyśmy to samo skojarzenie! :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw kwi 08, 2010 7:18 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Cześć, Kropuś. :P A ja siedzę w domu, człapiąc z kąta w kąt. :(
Wczoraj tak mnie TŻ wkurzył, że chętnie bym mu włożyła tak z mendel pękniętych jaj nie powiem gdzie.

zabers

Post » Czw kwi 08, 2010 7:43 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Jajeczko to świetny pomysł. :mrgreen: :mrgreen:

Miluś, kciuki za wszystko!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]