Co do chłopa, wiem, że to świństwo, ale tak to z nimi bywa. Wyjątkowo wyrachowani potrafią być

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Dzielne koteńki!!!!-oby żadnych problemów nie było![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A klase faceta poznaje sie po tym jak kończy,a nie jak zaczyna![]()
![]()
![]()
Kawał gnidy i tyle!-dobrze,że juz niedługo bedziesz musiała to znosić!
Odnosze wrazenie,że on jest wściekły,że radzisz sobie sama nie prosisz go,a on uwielbia czołobitność!-no cóz-oby znalazł zołze w anielskiej skórze-taka co najmniej jak ja!![]()
![]()
-tępić gnidy!!!!!
![]()
![]()
![]()
milenap pisze:Aga, jeszcze nie włożyłam, ale możliwosci są nadal![]()
Wiecie, on się jakby rozkręca, im bliżej jest koniec. Ja na odwrót, odpuszczam, bo po co? nic to juz nie zmieni, więc szkoda mi języka, nerwów i czasu.
aga9955 pisze:dupek. Nic wiecej. Jajo wloz. Niech smierdzi. Na nic wiecej nie zasluzyl.
milenap pisze:Zabers, tu były dyskutowane pomysły jaja np. pod wanną czy prysznicem (tzn. brodzikiem)![]()
milenap pisze:.... kocica siedzi obok klatki a klatka zamkniętanie wiem jak ona to zrobiła, nie mam zupełnie pomysłu ! klatka była zamknięta, kocica siedzi w tej, gdzie nic luźne nie jest, ja ta klatke obmacałam, potrząsałam, nie ma nigdzie zadnej dziury!
Ogłaszam wiec, ze kocica opanowała sztuke przechodzenia przez klatke![]()
zabers pisze:Aaaa.Dzięki, dobra kobieto. Ja z kolei gdzieś czytałam (to chyba jakaś historyjka "ku pokrzepieniu") o wersji z krewetkami, czy rybą (już dokładnie nie pamiętam, no w każdym razie coś "morskiego") w rurze od zasłon. Podobno działa re-we-la-cyj-nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 129 gości