Moderator: Estraven
flawia3 pisze:Szanowni forumowicze! Lepiej już nic nie pizcie skoro nie potraficie odpowiedzieć na proste pytanie, a zamiast odpowiedzi na nie potraficie tylko pluć jadem i osądzać!!!! Wynika z tego niezbicie, że g...o wiecie.
Anja pisze:flawia3 pisze:Szanowni forumowicze! Lepiej już nic nie pizcie skoro nie potraficie odpowiedzieć na proste pytanie, a zamiast odpowiedzi na nie potraficie tylko pluć jadem i osądzać!!!! Wynika z tego niezbicie, że g...o wiecie.
2. Niedopuszczalne jest umieszczanie na Forum postów, materiałów i prywatnych wiadomości:
a) niecenzuralnych,
b) niezgodnych z prawem,
c) łamiących zasady netykiety,
d) będących ofertą kupna-sprzedaży lub rozmnażania nierasowych zwierząt,
e) obraźliwych i agresywnych,
f) będących spamem,
g) szkodzących dobremu imieniu Forum.
flawia3 pisze:Ludzie!!! Ale kiedy ja chcę mieć te koty, całe i zdrowe, mam już chętnych więcej niż prawdopodobnie będzie kotów!! Pytałam tylko, czy należy odizolować kota od żony w czasie połogu??? Po pierwszym porodzie kotka i tak pójdzie pod nóż, bo więcej miotów nie chcemy mieć. Wcale źle nie zrobiłam, to co się stało , było zamierzone!!! W każdym razie dzieki za odpowiedzi. Dziewczyny! Jeżeli chcecie, używajcie sobie środków antykoncepcyjnych, ale na miłość boską nie myślcie, że skoro Wy się zabezpieczacie całe życie, to musi to także dotyczyć całej populacji ssaków. Moja kicia jest bardzo szczęśliwa, że będzie matką i cała rodzina już nie może się doczekać jej potomstwa.Pozdrawiam....
Bungo pisze:Tosza - a Tobą nie zatrzęsło po po przeczytaniu postów Flawii? Z reguły w przypadku kontrowersyjnych wypowiedzi "nowych" zgłaszam się z prośbą o wyciszenie emocji i spokojne tłumaczenie, o co nam chodzi. Gdyby dziewczyna w drugim poście - zamiast inwektyw - napisała, że nie jest z Polski, rozmowa potoczyłaby się inaczej.
Kiedy Sara z UK pojawiła się na forum i opisywała narodziny swoich kociąt, miejsce zamieszkania wyjawiła już na początku. Napisałam do Niej priva z prośbą, by zamieściła je także w profilu - żeby nie tworzyć wrażenia, że popieramy rozmnażanie domowych kotek w Polsce. Sara nie tylko się nie obraziła, ale wyraziła pełne zrozumienie.
A swoją drogą nie znam kraju bez bezdomnych kotów. Są wszędzie, także w UK, Niemczech, Austrii...
Edit: A co z tym fantem zrobić? viewtopic.php?f=1&t=109840
Ręce opadają....
BarbAnn pisze:smuci mnie, kiedy ktoś się chełpi tym że mieszka w kraju w którym rozwiązano problem bezdomności, i robi wszystko aby zepsuć to co dobrze działa, czyli dorzuca swoje kociaki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Timothysaunk i 37 gości