WRO,opiekun zmarł, Trusia i Węgielek już w nowych ds!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 26, 2010 23:14 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

U Trusi też wszystko w porządku. Napiszę, jak otrzymam bardziej szczegółowe informacje :)

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Sob mar 27, 2010 9:56 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

dziekuje ciesze sie bardzo że wszystko wporzadku:)

Turowska

Od: Nie mar 14, 2010 14:31

Post » Pon mar 29, 2010 21:35 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

:ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto mar 30, 2010 7:30 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

Trusi zdecydowanie poprawiły się uszy. No i jest strasznym miziakiem - każdej obcej osobie pakuje się od razu na kolana. Jakby chciała powiedzieć "szukam domu - weźmiesz mnie?" :)

Gosia B

Post » Śro mar 31, 2010 7:11 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

Gosia B pisze:Trusi zdecydowanie poprawiły się uszy. No i jest strasznym miziakiem - każdej obcej osobie pakuje się od razu na kolana. Jakby chciała powiedzieć "szukam domu - weźmiesz mnie?" :)

Domek napewno się znajdzie dla takiej słodkiej kici :ok: :1luvu:

Agness78

Post » Śro mar 31, 2010 11:53 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

ALE DOBRE WIADOMOŚCI :1luvu:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto kwi 06, 2010 12:40 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

Węgielek i Półdialbe wspólne w DT :)
Obrazek

Gosia B

Post » Wto kwi 06, 2010 17:14 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

Gosia B pisze:Węgielek i Półdialbe wspólne w DT :)
Obrazek

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto kwi 13, 2010 7:23 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to dziś wieczorem Trusia pójdzie do swojego DS :)

W sobotę zgłosiła się Pani zakochana w koteczce. Ma już młodego kocurka, który bardzo potrzebuje towarzystwa. A Trusia w swoim DT stara się matkować tamtejszemu kocurkowi, który nie jest z tego powodu zbyt szczęśliwy. Więc teraz dziewczyna będzie się miała kim zająć :) Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie bez problemów :) No i Trusia będzie miała bardzo podobne warunki do tych, jakie miała w swoim piewszym domu - znów będzie z ną młodszy kolega.

Z kolei Węgielek dziś zostanie zaszczepiony i przy okazji zostanie zadecydowane kiedy chłopak straci klejnoty :)

Gosia B

Post » Wto kwi 13, 2010 10:04 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

Z Węgielka też jest miziak, ugniata, wyleguje się na mnie, tuli się, wpycha łepek pod rękę.....

Cud-miód-orzeszki :D

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Wto kwi 13, 2010 10:55 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

Gosia B pisze:Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to dziś wieczorem Trusia pójdzie do swojego DS :)

W sobotę zgłosiła się Pani zakochana w koteczce. Ma już młodego kocurka, który bardzo potrzebuje towarzystwa. A Trusia w swoim DT stara się matkować tamtejszemu kocurkowi, który nie jest z tego powodu zbyt szczęśliwy. Więc teraz dziewczyna będzie się miała kim zająć :) Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie bez problemów :) No i Trusia będzie miała bardzo podobne warunki do tych, jakie miała w swoim piewszym domu - znów będzie z ną młodszy kolega.

Z kolei Węgielek dziś zostanie zaszczepiony i przy okazji zostanie zadecydowane kiedy chłopak straci klejnoty :)

:ok: ale super :!: Bądź szczęśliwa Trusiu :ok: :1luvu:

Agness78

Post » Wto kwi 13, 2010 10:59 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

Gosia B pisze:Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to dziś wieczorem Trusia pójdzie do swojego DS :)

Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 14, 2010 19:57 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

super bardzo sie ciesze ,jeśli bedzie taka możliwość zrobienia Trusi foteczek juz w domku stalym to bardzo bym prosiła :ryk: pozdrawiam

Turowska

Od: Nie mar 14, 2010 14:31

Post » Śro kwi 14, 2010 20:39 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

Napisałam już do dziewczyny maila - czekam na odpowiedź.

Gosia B

Post » Czw kwi 15, 2010 9:59 Re: WRO,opiekun zmarł,zostały same!Węgielek iTrusia!jest już dt!

Mam pierwsze wieści z domu stałego Trusi - przeklejam tutaj treść maila:

Witam...
Trusia ma się dobrze i w mieszkaniu czuje się swobodnie, na mojego kota nie zwracała uwagi i nawet nie syczały na siebie jak ją przywieźliśmy..:P poprostu zero reakcji!!! nic!! z czego bardzo się ciesze... :P obeszła całe mieszkanie i zasnęła.. od wczoraj koty szukają sie nawzajem, ale zachowują dystans... a dzisiaj już ganiają się po mieszkaniu, ale nadal na odległość.. .:P także wszystko idzie w dobrym kierunku.. i mam nadzieję, że niedługo nie będą mogły żyć bez siebie..:P A tak poza tym żadnych problemów nie zauważyłam oswajam ją z dotykiem i z czesaniem, ale jeszcze czasu mi to zajmie.. :P Pozdrawiam serdecznie.. agnieszka

Czyli wszystko idzie dobrze :)

Gosia B

[poprzednia][następna]