Moja gromadka - maluszki jak z bajki, 6 lat z Marchewką :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 03, 2010 13:19 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Wesołych Świąt, gromadko :)
Zapraszamy na bazarek - viewtopic.php?f=20&t=109729
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob kwi 03, 2010 20:21 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Obrazek

od Kubusia i reszty ekipy :)

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Nie kwi 04, 2010 7:20 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Zaglądamy świątecznie ... :kotek:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie kwi 04, 2010 8:53 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

To ja powiem tak: w wyniku odbytej wczoraj kontroli stwierdzono, że:
1. Srebrny w dobrym zdrowiu i jednym kawałku wygrzewał zwłoki w słoneczku. Pieczeni na święta z niego nie będzie.
2. Kontynuując wątek kocurka: Sreberko jest srebrne, śliczne, grzeczne i w ogóle... to najbardziej oczerniany kot na forum! O!
Grzecznie bawił się myszką i piłeczką. I wędką. I pokazywał brzuszek do miziania. Ślicznie też wylizywał łepek ... yy.... Allegrze? Lilli? Szylce jakoweś w każdym razie. No może raz mu nerw puścił i najpierw lizał kogoś po łebku, a później ugryzł w plecy bodaj, ale zrobił to z ważnego powodu: ów ktoś leżał na miejscu, które Srebrny sobie upatrzył. No hallo... Trza było walczyć o swoje! :twisted:
3. Alfredzik vel Nobelek :lol: jest niesamowitym miziakiem 8O Człowiek tylko nań spojrzy, a ten już pręży grzbiecik, nadstawia główkę, prawie przewraca się na boczek :1luvu: Ktoś, kto chce mieć kota miziaka będzie nim zachwycony! I jeszcze te jego bokobrody - wygląda jak cesarz Wilhelm :lol:
4. Helenka jest ... :1luvu: :1luvu: :1luvu: ślicznym malutkim (naprawdę malutkim) kocim ...wypłoszem :1luvu: Będzie cudna! Energii jej nie brak - tak goniła za piłeczką, że mało brakowało, a zaczęłaby się pod nią zwijać podłoga :lol:

No i mogłabym tak dłuuuugo, ale powiem jeszcze tylko jedno: te Zosine rzęsy! :1luvu:
Superancko dzionek (a i gospodarze łaskawi, że mnie wcześniej nie wystawili za furtkę :ryk: , bom się dećko zasiedziała... Na swoja obronę mam tylko to, że totalnie nie miałam na czym kontrolować czasu :lol: ).

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie kwi 04, 2010 8:58 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

normalnie Ci zazdroszczę..... :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie kwi 04, 2010 12:33 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Życzymy wszystkiego co najlepsze,
jak najwięcej radości i jak najmniej smutków.

szamanka, CoToMa i kocuraki

Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie kwi 04, 2010 16:44 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

EwKo pisze: Sreberko jest srebrne, śliczne, grzeczne i w ogóle... to najbardziej oczerniany kot na forum! O!

Anito, nie wstyd Ci? :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon kwi 05, 2010 8:37 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Dzień dobry poniedziałkowo i na mokro... :lol: :lol:

Obrazek

kristinbb

Post » Pon kwi 05, 2010 8:38 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Jak zdrówko Gromadki ? :?:

kristinbb

Post » Pon kwi 05, 2010 16:19 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Zrobiłam sobie świąteczną przerwę od kompa, dlatego dopiero dziś dziękuję za życzenia, zaglądanie i w ogóle.

Kubuś w pisance! :1luvu:

Liwia_, wielkie dzięki za piękny bazarek... :1luvu:

Co do postu EwKo, to faktycznie... Wyszłam na taką, co pociska kity. Cóż, bywa. 8) Sama byłam zdumiona tym, jak ten kot się potrafi kamuflować. Jak słodki leżał na boczku na parapecie, jak łapki składał, no istny wzorowy kotek, myślałby kto... :x

Gwiazdeczka ma te oczka fatalne, ale na szczęście je i trochę mniej smarka.
A Kituś wreszcie zasmakował w mokrym renalu i chyba czuje się lepiej po kroplówkach. Takie mam wrażenie.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon kwi 05, 2010 16:27 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Dobrze, że u Kitusia lepiej :ok:

Helenka, wypłosz? No wiecie co :twisted:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon kwi 05, 2010 16:28 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Szczurkowaty wypłosz :twisted:

:1luvu:

A Srebrnemu trza jakie stowarzyszenie założyć, które by jego dobrego imienia broniło :roll:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon kwi 05, 2010 16:57 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Bazyliszkowa pisze:
EwKo pisze: Sreberko jest srebrne, śliczne, grzeczne i w ogóle... to najbardziej oczerniany kot na forum! O!

Anito, nie wstyd Ci? :lol:

Nie. To kot szuja. Przy gościach udaje, że ideał, , potem dusi Lili. Szkoda słów. Ale i tak nikt mi już nie uwierzy. :placz: :placz:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon kwi 05, 2010 17:00 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

carmella pisze:Helenka, wypłosz? No wiecie co :twisted:

Ona tak biega jak szalona, bo poza klatką, więc szczęśliwa, ale na rękach to jest mruczuś kochany...

EwKo pisze:A Srebrnemu trza jakie stowarzyszenie założyć, które by jego dobrego imienia broniło

:ryk:
Ciekawe, kto się do niego zapisze? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon kwi 05, 2010 17:04 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Kilka fotek Alfredzika, który dziś oszalał z miłości do mahob. Jeszcze czegoś takiego nie widziałam. Starał się o względy z ogromną determinacją.
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]