To zdjęcia Czupurka z Wrocławskiego schronu, który przyjechał do mnie na DT 27.03. Kocurek zna pudrowanie i wie że nie trzeba pudrować łapek. Potem siedzi tak aby nie zmierzwić futerka przed wystawą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:
To zdjęcia Czupurka z Wrocławskiego schronu, który przyjechał do mnie na DT 27.03. Kocurek zna pudrowanie i wie że nie trzeba pudrować łapek. Potem siedzi tak aby nie zmierzwić futerka przed wystawą. Je tylko suchy pokarm. Teraz dopiero zaczyna wylizywać sosik z saszetek i troszke podjadać gerberka. Nie wiedział co to głaski ani siedzenie na kolanach. Muszę jeszcze umówić veta na wyciecie najgorszych kołtunów pod paszkami
IKA 6 pisze:To zdjęcia Czupurka z Wrocławskiego schronu, który przyjechał do mnie na DT 27.03.
dalia pisze: edit: moze znacie kogoś chto chcialby persa
ja szukam intensywnie ale na razie tylko dom dla czarnego się pojawil
dalia pisze:mirka_t pisala w swoim (albo w innym nie pamiętam) watku o dwoch persach w schronie w Bydgoszczy - czarnym kocurku i białej uczulonej na pchly koteczce
czarny kocurek przyjeżdża dziś do Poznania, koteczka chyba jeszcze w schronie
edit: moze znacie kogoś chto chcialby persa
Serniczek pisze:dalia pisze:mirka_t pisala w swoim (albo w innym nie pamiętam) watku o dwoch persach w schronie w Bydgoszczy - czarnym kocurku i białej uczulonej na pchly koteczce
czarny kocurek przyjeżdża dziś do Poznania, koteczka chyba jeszcze w schronie
edit: moze znacie kogoś chto chcialby persa
tez prosze o pomoc dla kiciów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości