Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Było dziś 5 adopcji.
Jak dla mnie najważniejsza - adopcja Deniska nr 43. Do schroniska przybył w kwietniu 2008 roku. Z nowymi Dużymi Deniska rozmawiałam już bardzo długo. To wspaniały dom. U Pana Henryka będzie miał tyle spokoju ile trzeba i bardzo spokojną kotusię do towarzystwa. Denisek sam wszedł do transportera świecąc skórą wytartą od obróżki noszonej przez dwa lata. Nawet nie pisnął - on poprostu szedł do domu, na który czekał już tak długo. Denisiu kochanie - niech Ci się szczęści malutki.
CoolCaty pisze:Druga adopcja to ciepło na moje serce, czyli adopcja Lucia. Nasze schroniskowe słoneczko zostało zabrane "na miejsce" Pascala.
Etka pisze:adopcja Deniska to cos wspanialego, ja zawsze wierzylam ze ten kot ma szanse na dom. Duzy, sliczny dorodny kocur
Ciesze sie ze odnalazl swoje szczescie za siatka
CoolCaty pisze: dziś podczas głaskania, tak się rozochocił, że wyszedł z tego pół ukrycia za moją ręką i się zaczął o mnie wycierać, póki go Misia nie wystraszyła![]()
Ciepła pisze:hmm..
nie wiem jak zaczac..
dostalam dramatyczny list od pani Izy od Otka i prawdopodobnie Otek wroci do mnie z adopcji..chyba powinnam Was powiadomic..
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Marmotka i 111 gości