Moderator: Estraven

. Za szczęśliwe życie Deniska i Lucia!!!CoolCaty pisze:Było dziś 5 adopcji.
Jak dla mnie najważniejsza - adopcja Deniska nr 43. Do schroniska przybył w kwietniu 2008 roku. Z nowymi Dużymi Deniska rozmawiałam już bardzo długo. To wspaniały dom. U Pana Henryka będzie miał tyle spokoju ile trzeba i bardzo spokojną kotusię do towarzystwa. Denisek sam wszedł do transportera świecąc skórą wytartą od obróżki noszonej przez dwa lata. Nawet nie pisnął - on poprostu szedł do domu, na który czekał już tak długo. Denisiu kochanie - niech Ci się szczęści malutki.
CoolCaty pisze:Druga adopcja to ciepło na moje serce, czyli adopcja Lucia. Nasze schroniskowe słoneczko zostało zabrane "na miejsce" Pascala.

Etka pisze:adopcja Deniska to cos wspanialego, ja zawsze wierzylam ze ten kot ma szanse na dom. Duzy, sliczny dorodny kocur
Ciesze sie ze odnalazl swoje szczescie za siatka
za Midasa CoolCaty pisze: dziś podczas głaskania, tak się rozochocił, że wyszedł z tego pół ukrycia za moją ręką i się zaczął o mnie wycierać, póki go Misia nie wystraszyła![]()
Ciepła pisze:hmm..
nie wiem jak zaczac..
dostalam dramatyczny list od pani Izy od Otka i prawdopodobnie Otek wroci do mnie z adopcji..chyba powinnam Was powiadomic..
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 108 gości