Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 02, 2010 21:07 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

No wezmę trzy jak trzeba, tylko poproszę wtedy o pomoc w szukaniu domków.
EDIT:
Magaaa może przywieźc wybrane koty do Łodzi. Jest pytanie czy koty zostaną jej wydane? Trzeba zabrać kota magiii, trzy moje i dzikuskę iwci i przywieźć je do mnie do lecznicy, gdzie będzie Ania zmienniczka i je przejrzy.
Nika, czy Ty możesz jakoś pomóc w tym odbiorze kotów?
Czy ktoś ma nr tel do nika28 i może do niej zadzownić?

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt kwi 02, 2010 21:41 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Już jestem.
Ja mogę jutro jechać w tym że nie mam samochodu i ktoś musiałby mnie zgarnąć, ale muszę się jeszcze zapytać czy będzie jutro P. Zosia, bo inaczej chyba nie będzie można zabrać kotów.
Zaraz się dowiem...

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Sob kwi 03, 2010 0:00 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

no, ja nocny marek, więc siadłam do kompa.
przy robieniu mazurka towarzyszyła mi myśl, że tylu kotom z Głowna szykuje się lepszy byt, super, ogromnie się cieszę :D
Nika, jak tam, wydadzą dziś koty? Czyli do CC jedzie czarny rozrabiak, Marmurka, Puchatka + Lila?
wymieniłaś się z dziewczynami telefonami, bo czasem trudno na szybko coś przez forum ustalić
Ostatnio edytowano Pt kwi 16, 2010 18:59 przez bekos, łącznie edytowano 1 raz

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Sob kwi 03, 2010 0:06 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

bekos pisze:
Nika, jak tam, wydadzą dziś koty? Czyli do CC jedzie czarny rozrabiak, Marmurka, Puchatka + Lila?
wymieniłaś się z dziewczynami telefonami, bo czasem trudno na szybko coś przez forum ustalić

Wydadzą :ok:.
W tym że nie wiem jak to będzie z Marmurką, bo ją ktoś miał zabrać, więc jest "zaklepana" chyba...
Duszek686 ma do mnie tel. magaaaa też, mam nadzieję że jutro wyciągniemy kociaki :ok:

nika28

Post » Sob kwi 03, 2010 0:09 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

nika28 pisze:W tym że nie wiem jak to będzie z Marmurką, bo ją ktoś miał zabrać, więc jest "zaklepana" chyba...

mówię Ci, lepiej będzie Marmurce czekać u CC niż w Głownie, przy okazji CC zobaczy, w jakim mała jest stanie (wspominałaś, że ostatnio niedomagała). jak ją ktoś zaklepał, to może odebrać z lecznicy, a jak się rozmyśli, to kicia będzie tkwić w Głownie, a szkoda jej bo mała i może złapać jakieś choróbsko

bekos

Post » Sob kwi 03, 2010 7:24 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Samochód się zepsuł, cholera jasna!
Nie wiem na którą dojadę do Glowna, i czy Kasia zechce mnie w ogóle widziec po południu...
Jestem zła, bo nie zdołam pokazać Laleczki żadnemu wetowi, przez całe święta nie będzie leczona...
:evil:
Dawno nie byłam tak wsciekla...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob kwi 03, 2010 9:17 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

A ta zmienniczka CoolCaty nie wystarczy? Tylko znajdź jakiś samochód!
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Sob kwi 03, 2010 11:52 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Nika jest chyba już w Głownie ,ale nie jestem pewna...
Trzymajcie kciuki za zabranie kotów :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Sob kwi 03, 2010 12:19 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Rany, te akcje na fotum to zapieraja dech w piersiach! Najlepszy thriller wysiada! Czekam z niecierpliwością na wiesci, czy coś się udało!!!!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob kwi 03, 2010 12:22 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

oj tak, poziom adrenaliny wzrasta :!: magaaaa niedostępna czyli zakładam, że w drodze lub na miejscu, rany, też czekam na wieści

bekos

Post » Sob kwi 03, 2010 13:46 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Byłyśmy z Niką.
Zabrałyśmy dzikuskę w ciąży, Puchatkę, czarnuszka i kotusię dla Magii.
Marmurka została, bo ktoś ma po nią dziś przyjechać.
Jeśli nikt się po nią nie zgłosi - dziewczyny przywiozą ją do CC do lecznicy.

Dzika srebrna kotunia jest w ciąży i ma przepuklinę. Dziś będzie sterylizowana.
Puchatka miała bardzo wysoką temperaturę, ale nie wyglądała źle.
Czarnuszek z jajkami - całkiem niezły - tylko oczka ropiejące.
Wszystkie maja chyba grzybka, ale delikatnego...

Koteczka Magi zakatarzona mocno, ale bez temperatury.

Wszystkie zniosły podróż dobrze, choć Puchatka się trochę awanturowała, a czarny pomiałkiwał przez całą drogę.
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob kwi 03, 2010 13:51 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Duszek686 pisze:Byłyśmy z Niką.
Zabrałyśmy dzikuskę w ciąży, Puchatkę, czarnuszka i kotusię dla Magii.
Marmurka została, bo ktoś ma po nią dziś przyjechać.
Jeśli nikt się po nią nie zgłosi - dziewczyny przywiozą ją do CC do lecznicy.

Dzika srebrna kotunia jest w ciąży i ma przepuklinę. Dziś będzie sterylizowana.
Puchatka miała bardzo wysoką temperaturę, ale nie wyglądała źle.
Czarnuszek z jajkami - całkiem niezły - tylko oczka ropiejące.
Wszystkie maja chyba grzybka, ale delikatnego...

Koteczka Magi zakatarzona mocno, ale bez temperatury.

Wszystkie zniosły podróż dobrze, choć Puchatka się trochę awanturowała, a czarny pomiałkiwał przez całą drogę.

Dziękujemy za relację :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Sob kwi 03, 2010 14:14 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Duszek686 pisze:Wszystkie zniosły podróż dobrze, choć Puchatka się trochę awanturowała, a czarny pomiałkiwał przez całą drogę.

Puchatka grzeczna była, tylko na początku trochę zestresowana, później już grzecznie leżała.
Czarnuszek się darł, bardzo fajny z niego kociak, próbował strzelać baranki przez drzwiczki transportera.
No i się zdziwiłam jak się okazało że on ma ok. roku lub nawet więcej. A wygląda jak 6-mies. kocię.

Czekamy na wieści od magaaaa.

nika28

Post » Sob kwi 03, 2010 15:45 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

nika28 pisze:
Duszek686 pisze:Wszystkie zniosły podróż dobrze, choć Puchatka się trochę awanturowała, a czarny pomiałkiwał przez całą drogę.

Puchatka grzeczna była, tylko na początku trochę zestresowana, później już grzecznie leżała.
Czarnuszek się darł, bardzo fajny z niego kociak, próbował strzelać baranki przez drzwiczki transportera.
No i się zdziwiłam jak się okazało że on ma ok. roku lub nawet więcej. A wygląda jak 6-mies. kocię.

Czekamy na wieści od magaaaa.

Koty do kiedy będą u CoolCaty?
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Sob kwi 03, 2010 15:48 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Czarnuszek i Puchatka będa u mnie w lecznicy do czasu znalezienia nowych domków. Srebrną dzikuskę zabiera iwcia. Srebrna już po sterylizacji, testy FelV/FiV ma ujemne.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

[poprzednia][następna]