Chciałabym tylko napisać, że widziałam kawałek PW, które dostała Magaaaa - jestem w totalnym, absolutnym szoku!!!! Wiem, że na forum zdarzają się niestety niezłe nap.... i oprócz normalnych, zrównoważonych ludzi kochających zwierzęta zdarzają się osoby z odchyleniami wręcz, które dręczą, prześladują i obrażają innych. Jestem zdania, że PW, które dostała Magaaaa trzeba koniecznie zgłosić moderatorowi - i o to publicznie jeszcze raz Magęęęę bardzo proszę! Takie rzeczy nie mogą uchodzić tym osobom na sucho - to wręcz groźby i obelgi! Na poważnym, rzeczowym forum dla takich osób nie powinno być miejsca!
A Ty - autorze/autorko PW miej na tyle odwagi i godności osobistej i ujawnij się tutaj - jeśli masz poważne i udowodnione zarzuty wobec osób, które atakujesz, to chyba powinieneś/powinnaś je przedstawić...?
I to na tyle - bo czuję się przez tego kogoś również unurzana - to zawsze brudzi nawet tych, którzy tylko czytają....

Wszystkim, którzy błyskawicznie zadeklarowali pomoc finansową dla Magiiii - strasznie dziękuję!!!!
A o mojej idolce CC - to już nawet nie wspomnę...

Niko - czy koteczki są już w DT??