Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 02, 2010 10:24 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Dziewczyny przekochane, które wchodzicie na ten wątek tylko po to, aby pomóc i wesprzeć pomagających!!!!!!!

Chciałabym tylko napisać, że widziałam kawałek PW, które dostała Magaaaa - jestem w totalnym, absolutnym szoku!!!! Wiem, że na forum zdarzają się niestety niezłe nap.... i oprócz normalnych, zrównoważonych ludzi kochających zwierzęta zdarzają się osoby z odchyleniami wręcz, które dręczą, prześladują i obrażają innych. Jestem zdania, że PW, które dostała Magaaaa trzeba koniecznie zgłosić moderatorowi - i o to publicznie jeszcze raz Magęęęę bardzo proszę! Takie rzeczy nie mogą uchodzić tym osobom na sucho - to wręcz groźby i obelgi! Na poważnym, rzeczowym forum dla takich osób nie powinno być miejsca!

A Ty - autorze/autorko PW miej na tyle odwagi i godności osobistej i ujawnij się tutaj - jeśli masz poważne i udowodnione zarzuty wobec osób, które atakujesz, to chyba powinieneś/powinnaś je przedstawić...?

I to na tyle - bo czuję się przez tego kogoś również unurzana - to zawsze brudzi nawet tych, którzy tylko czytają.... :evil:

Wszystkim, którzy błyskawicznie zadeklarowali pomoc finansową dla Magiiii - strasznie dziękuję!!!!

A o mojej idolce CC - to już nawet nie wspomnę... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Niko - czy koteczki są już w DT??

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt kwi 02, 2010 10:30 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Agn pisze:Bo przede wszystkim nie powinno być takich zakulisowych machinacji.

No właśnie.
Bo potem "chodzą słuchy", że "jedna pani drugiej pani..." ale wcale nie na PW tylko przez gg...
Skorą dążymy do transparentności naszych działań i poczynań to może warto plotom i pomówieniom powiedzieć NIE.
Zwłaszcza w takim kontekście:
joluka pisze:Wszystkim, którzy błyskawicznie zadeklarowali pomoc finansową dla Magiiii - strasznie dziękuję!!!!

Bo za chwilę może się okazać, że to taki zabieg marketingowy był :evil:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt kwi 02, 2010 10:36 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Przepraszam za wtrącenie, ale...

przed momentem odebrałam tel., że jedna z moich Pabianickich opiekunek ma ok. dwutygodniowego kociaka wyrzuconego przez matkę z gniazda. Kociak był już raz z powrotem dołożony, ale matka go znowu odrzuciła.

Opiekunka może go przetrzymać do wtorku, ale później idzie do pracy i nie będzie miała możliwości się nim zajmować.

Dlatego pilnie potrzebujemy zastępstwa.
Mleko zapewnie, szczepienia itp. później w miarę możliwości też mi się powinno udać.

Wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=104663&start=180
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Pt kwi 02, 2010 10:47 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

miauczy kotek pisze:Dlatego pilnie potrzebujemy zastępstwa.
Mleko zapewnie, szczepienia itp. później w miarę możliwości też mi się powinno udać.

Wydaje mi się, że lepszy byłby oddzielny wątek pomocowy dla tego malucha. Albo przynajmniej zmień tytuł w swoim głównym wątku.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pt kwi 02, 2010 10:50 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Taaa, CC jest także i moją idolką...

Dziewczyny, nie opublikuję. Nie ujawnię autora. I nie podpuszczajcie mnie chwytami marketingowymi.
Powód jest bardzo egoistyczno - prozaiczny. Postanowiłam nie być mściwa i małostkowa. W życiu tak dobrze ze mną nie jest, więc chociaż wirtualnie chcę sobie sprawić taki luksus na swięta.
Napisał ktoś coś - nie wiem co chciał osiągnąć, ale nic nie osiągnął i to mnie cieszy (kurna, miałam nie byc małostkowa!!! :twisted: ). Żałuję swojej wczorajszej reakcji, coś mialam jakiś chyba spadek formy.
I tyle.
A poza tym:
to zawsze brudzi nawet tych, którzy tylko czytają....

Na tym koniec, zostawmy tego bohtera. Brudnego.

Wracając do tematu - ktoś coś wie?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt kwi 02, 2010 10:58 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

magaaaa pisze:Wracając do tematu - ktoś coś wie?

Whiskaska jedzie do DT za 2 godziny, a z nią Laleczka na badania.
Czekam na wieści...

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pt kwi 02, 2010 11:09 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

O mamusiu.
:ok: :ok: :ok: [poza tym nie wiem co napisac, co powiedzieć, brak ikonki].

magaaaa

Post » Pt kwi 02, 2010 11:24 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

magaaaa pisze:Dziewczyny, nie opublikuję. Nie ujawnię autora. I nie podpuszczajcie mnie chwytami marketingowymi.

Magaaaa, szanuję Twoją decyzję i nie było moim zamiarem podpuszczanie Cię.
Poawanturować się mogę gdzieś indziej 8)
Faktem jest, że ja już zetknęłam się z tego typu sugestią:
po ostatnim wątku uwierzę w najbardziej absurdalną hipotezę dotyczącą jej.
nawet taką, że nie ma żadnego komornika, tylko ekstra wydatek wyskoczył i trzeba skądś kasę wytrzasnąć.

To cytat z wątku na KŁ.

sorry, już milknę
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pt kwi 02, 2010 11:41 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Odnośnie tego drugiego cytatu - to dotyczy...
Nie umiem i chyba nawet nie chcę tego skomentować. Komus się coś popierdzieliło, i to ostro.

nie było moim zamiarem podpuszczanie Cię.

WIem, wiem :mrgreen:
:piwa:

magaaaa

Post » Pt kwi 02, 2010 13:16 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Niko, zlituj się, powiedz coś.
Czekam z zapartym tchem i za chwilę się uduszę :mrgreen:

magaaaa

Post » Pt kwi 02, 2010 13:48 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Ja też jeszcze na razie nic nie wiem...

A wczoraj "znalazłam" na kociarni kicię bardzo podobną do Laleczki, nosek cały miała zalepiony gilami, zaraz poszukam zdjęć, może coś mam...

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pt kwi 02, 2010 13:59 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

nika28 pisze:Ja też jeszcze na razie nic nie wiem...

A wczoraj "znalazłam" na kociarni kicię bardzo podobną do Laleczki, nosek cały miała zalepiony gilami, zaraz poszukam zdjęć, może coś mam...

Wrzucaj zdjęcia...
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Pt kwi 02, 2010 14:49 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

nie mogę doczekać się wyników Laleczki.
strasznie się cieszę, że Whiskaska już wydobyta z przytuliska :-)
i że CC weźmie jeszcze 2 koty :piwa:
jak się jeszcze sfinalizują plany DS Marmurki i Blaki to już w ogóle SUPER
mam nadzieję, że Puchatka wyzdrowieje, trzeba ją wyleczyć, póki nie jest za późno...
Borówka16, banerek o Chorasce już nieaktualny :(

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pt kwi 02, 2010 14:53 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

bekos pisze:nie mogę doczekać się wyników Laleczki.

Witaj w klubie :mrgreen:

magaaaa

Post » Pt kwi 02, 2010 15:02 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

to w tzw. międzyczasie, w oczekiwaniu na wieści,
życzę Wam wszystkim wiosennych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt kwi 02, 2010 15:08 przez bekos, łącznie edytowano 1 raz

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

[poprzednia][następna]