Śliczna ruda szuczka PILNIE szuka DS lub DT!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon mar 29, 2010 16:44 Śliczna ruda szuczka PILNIE szuka DS lub DT!

Kochani, bardzo prosimy o pomoc. Dwa tygodnie temu znalazłam na ulicy śliczną, ok. roczną suczkę. Mała jest radosna, przyjazna i naprawdę przeurocza. Jest trochę nieśmiała w stosunku do obcych, ale szybko się ośmiela i przywiązuje do opiekuna. Uwielbia się bawić, z zacięciem szarpie pluszaki, szaleje na spacerach. Jest bardzo bystra, załatwia się na dworze. Zostawiona w domu sama nie wyje i nie robi szkód. Została obejrzana przez weterynarza i odrobaczona, posiada książeczkę zdrowia.

Szukałyśmy jej właścicieli, ale nic to nie dało. Rozwieszałyśmy ogłoszenia na przystankach, w sklepach zoologicznych i lecznicach, zostawiłyśmy zdjęcia i informacje w schronisku, pytałyśmy znajomych, zrobiłyśmy aukcję na Allegro i dodałyśmy małą do różnych serwisów adopcyjnych - i póki co nic to nie dało. Czas się nam kończy, jutro suczka musi na dobre wyprowadzić się z akademika. Nikt ze znajomych nie może wziąć jej do siebie i jeśli nie znajdzie się żadnej opiekun mała trafi do schroniska... Bardzo prosimy o pomoc! Potrzebny jest dom stały lub chociaż DT.

Suczka przebywa w Lublinie, ale sama mogę zawieźć ją do Łodzi lub Warszawy (i wszędzie po drodze, m.in. do Skierniewic), przyjaciółka zapewnia transport do Rzeszowa lub Zakopanego (będzie jechała samochodem). Inne miasta też wchodzą w grę.

Spójrzcie tylko na nią...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kontakt ze mną: 602 77 57 67 lub naturalbornleniwiec@gmail.com
Obrazek Obrazek + Kosmicia i Migotka
Moje koty żywię BARFem.

alukah

Od: Wto maja 31, 2005 15:16

Post » Czw kwi 01, 2010 21:28 Re: Śliczna ruda szuczka PILNIE szuka DS lub DT!

podniosę !!!!!!!! :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon kwi 05, 2010 1:29 Re: Śliczna ruda szuczka PILNIE szuka DS lub DT!

Skopiowane z innego forum:
Szczęśliwie w ostatniej chwili zadzwoniła moja ciocia z Warszawy, żebym psa przywiozła do niej. Zawiozłam i mała na 99% (1% to gdyby kota zjadła) już tam zostanie. Lepszego domu dla niej nigdy bym nie znalazła, więc zdecydowanie jest to happy end. :)

Więc chyba można zamknąć :)

la_nouvelle_vie

Od: Sob mar 20, 2010 15:41

Post » Pon kwi 05, 2010 14:50 Re: Śliczna ruda szuczka PILNIE szuka DS lub DT!

super,lepiej być nie może.!!!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon kwi 05, 2010 18:42 Re: Śliczna ruda szuczka PILNIE szuka DS lub DT!

Świetnie:) Miło się dowiedzieć w Lany Poniedziałek, że Ruda znalazła nowy dom:) Pozdrawiam!

camelek

Od: Śro wrz 30, 2009 8:35