Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Już wróciłamNienajgorzej
szczesciara![]()
A mnie jeszcze przedświąteczne zakupy czekają i porządki wiosenne. Dobrze, że choć TŻ okna umył.
Mnie już tylko porządki i jakieś pieczywo muszę kupić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Już wróciłamNienajgorzej
szczesciara![]()
A mnie jeszcze przedświąteczne zakupy czekają i porządki wiosenne. Dobrze, że choć TŻ okna umył.
tillibulek pisze:dune pisze:tillibulek pisze:u nas nawet w porze kiedy wszyscy powinni juz siedziec przed tv, siorbac herbate, to wet i tak załadowany po uszy![]()
![]()
juz dwa razy robilismy podchody - w sobote i wczoraj o 20:00 - zeby kupic kolejna dawke metronidazolu i nic - takie kolejki, ze szok
Tili a gdzie chodzisz do weta? Na berensona?
do Canfelisu
tak, to chyba jest Berensona...
dune pisze:A to tam gdzie ja
do dr Borkowskiej
Jakbys sie wyrobila do 16.30 to jeszcze jeszcze
potem faktycznie juz gorzej...
P dr mi zdradziła tajemnice zeby w pon i pt nie przychodzic bo jest tlum![]()
Byłam w ten pon bo ja zawsze najmądrzejsza![]()
i siedziałam ponad póltorej godziny....
tillibulek pisze:OKI, moj kolega staral sie o kredyt - on i zona super zarobki - bank odrzucil ich wniosek, bo BIK wykazal, ze maja karte, która umozliwia im zrobienie zakupow na 10 tys zł - oni tej karty nie widzieli na oczy, nie wiedzieli o co chodzi, a to sie okazalo, ze przy jakims zakupie mebli czy agd, dostali taki gratis - i dzieki gratisowi nie mogli kredytu dostac![]()
![]()
![]()
swietny ten BIK - mozna nawet nie miec zadnych zaleglosci i zadluzenia, a dla banku juz sie nie jest wiarygodnym z samego tytulu bycia w BIK
tillibulek pisze:dune pisze:A to tam gdzie ja
do dr Borkowskiej
Jakbys sie wyrobila do 16.30 to jeszcze jeszcze
potem faktycznie juz gorzej...
P dr mi zdradziła tajemnice zeby w pon i pt nie przychodzic bo jest tlum![]()
Byłam w ten pon bo ja zawsze najmądrzejsza![]()
i siedziałam ponad póltorej godziny....
oooofajnie
moze sie kiedys spotkamy....
ja nie zawsze chodze do Borkowskiej, bo do niej sa straszne koleje, a te pozostale mlode sa tez calkiem sensowne - do dr B chodze czasami, jak akurat sie trafi
wiesz, Dune, tam jest zawsze tlum - zebys widziala co sie dzialo wczoraj, srodek tygodnia, przed swietami, ludzie powinni siedziec w domu i jajka faszerowac, robic salatki, a tu tlum taki w poczekalni, ze nie ma gdzie usiasc....
do godz. 16:30 nie mam sie jak wyrobic, przyjezdzam z pracy to jest godzina po 17:00
ale jak za dnia TŻ tam podjezdzal, to tez bylo duzo ludzi, choc moze nie az tyle co ostatnio....![]()
![]()
tillibulek pisze:OKI, moj kolega staral sie o kredyt - on i zona super zarobki - bank odrzucil ich wniosek, bo BIK wykazal, ze maja karte, która umozliwia im zrobienie zakupow na 10 tys zł - oni tej karty nie widzieli na oczy, nie wiedzieli o co chodzi, a to sie okazalo, ze przy jakims zakupie mebli czy agd, dostali taki gratis - i dzieki gratisowi nie mogli kredytu dostac![]()
![]()
![]()
swietny ten BIK - mozna nawet nie miec zadnych zaleglosci i zadluzenia, a dla banku juz sie nie jest wiarygodnym z samego tytulu bycia w BIK
kalair pisze:tillibulek pisze:OKI, moj kolega staral sie o kredyt - on i zona super zarobki - bank odrzucil ich wniosek, bo BIK wykazal, ze maja karte, która umozliwia im zrobienie zakupow na 10 tys zł - oni tej karty nie widzieli na oczy, nie wiedzieli o co chodzi, a to sie okazalo, ze przy jakims zakupie mebli czy agd, dostali taki gratis - i dzieki gratisowi nie mogli kredytu dostac![]()
![]()
![]()
O qrczę..Co za ..
dune pisze:Z drugiej strony jak takie tlumy to chyba dobrze...ze dobry lekarz znaczy...
dune pisze:w pon polecialam bo Kitka kleszcza zlapala i mi sie funkcja paniki wlączyła![]()
dune pisze:Ps Nie spotkamy sieswiat jest za wielki zeby przez przypadek spotkac kogos kogo chcemy spotkac
swiat jest malutki dopiero wtedy kiedy wpadamy na nieodpowiednich ludzi w nieodpowiednich momentach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 147 gości