Zwłaszcza, ze sprawa nie dla mnie tylko i niekoniecznie do mnie należąca

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:No to super![]()
Ja mam jutro wolne i pozwoleństwo, żeby za chwilę na zakupy większe polecieć, to się wyrobię bez dzikich tłumów![]()
Więc też piknie
Mała Dzikuska pisze:Ja niestety... Zła jak cholera jestem! Narobiłam się ostatnio nad pewnym projektem jak wół, po nocy niemal siedziałam i co? I nic... Nie czekałam na dzikie tłumy z gratulacjami, ale przynajmniej jedno słowo: dziękuję!
Zwłaszcza, ze sprawa nie dla mnie tylko i niekoniecznie do mnie należącaEch!
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:Ja niestety... Zła jak cholera jestem! Narobiłam się ostatnio nad pewnym projektem jak wół, po nocy niemal siedziałam i co? I nic... Nie czekałam na dzikie tłumy z gratulacjami, ale przynajmniej jedno słowo: dziękuję!
Zwłaszcza, ze sprawa nie dla mnie tylko i niekoniecznie do mnie należącaEch!
to teraz Dzikuska musisz zaczac trenowac asertywnosc, bo jak widac uczynnosc i pracowitosc sie nie oplaca
tillibulek pisze:ja znowu sie naogladalam zdjec norwegow i mi NFO w glowie![]()
![]()
Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:ja znowu sie naogladalam zdjec norwegow i mi NFO w glowie![]()
![]()
Tż w delegacji?Jest szansa, że powiększy się kocia rodzinka
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:ja znowu sie naogladalam zdjec norwegow i mi NFO w glowie![]()
![]()
Tż w delegacji?Jest szansa, że powiększy się kocia rodzinka
nie, w pracy te zdjecia ogladam![]()
TŻ na miejscu - czuwa![]()
tillibulek pisze:Dzikuska, Ty swojego powinnas tam wyslac![]()
![]()
u mnie juz komplet
Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:Dzikuska, Ty swojego powinnas tam wyslac![]()
![]()
u mnie juz komplet
Mój TŻ się już na drugiego zgodził, ale warunki postawił...
Ciężko znaleźć takiego kotecka co by im sprostał, ale się nie poddaję. Codziennie szukam
tillibulek pisze:OKI pisze:No to super![]()
Ja mam jutro wolne i pozwoleństwo, żeby za chwilę na zakupy większe polecieć, to się wyrobię bez dzikich tłumów![]()
Więc też piknie
to ciekawe czy Ci sie uda te tlumy ominac![]()
bo ze sklepami przed swietami jest tak jak z wetem caly rok - non-stop oblezenie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości