A Bazylek to faktycznie piękny chłopak i do tego przekochany. Nie wyobrażam sobie co by było jakby Bazu został na zajezdni w Opolu.Ten kot jest stworzony na domowego przytulaka. Czasem bywa trochę namolny ale go uwielbiam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewung pisze:W sumie nie ma jakiś problemów z drzwiami (teraz się zacznę zastanawiać czy aby na pewno). Lewe to WC a prawe łazienka. Docelowo kiedyś myślimy po połączeniu ich razem. Ale do dalekie plany no nowa łazienka to duże koszty.
A Bazylek to faktycznie piękny chłopak i do tego przekochany. Nie wyobrażam sobie co by było jakby Bazu został na zajezdni w Opolu.Ten kot jest stworzony na domowego przytulaka. Czasem bywa trochę namolny ale go uwielbiam
ewung pisze:Rano pięknie świeciło słońce. Więc wsiadłam na rower i pojechałam do pracy. Zajęło mi to 25 minut, przez większość drogi ścieżka rowerowa więc naprawdę fajnie. Tylko że teraz leje jak z cebra. Już o 12 się zachmurzyło i zrobiło się paskudnie.Ciekawe co będzie o 18 i w jakim stanie zajadę do domu.
Kupiłam polecone przez Dagmarę pastylki Olbas. Nie wiedziałam, że pod pojęciem "dyskusyjny smak" kryje się coś tak paskudnego. Fajnie czuć olejki eteryczne ale ten smak bleeeee. Ale jestem dzielna i ssam bo już mi się zrobił głos prawie męski i do tego przepity
dagmara-olga pisze:a torba nie ma żadnych kłaków !
ewung pisze:dagmara-olga pisze:a torba nie ma żadnych kłaków !
poczta ukradła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], paulaxoxo, Silverblue i 71 gości