Wwa,SaskaK-kocia tragedia,ds,dt!Ari wrócił..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 31, 2010 13:11 Re: Wwa,SaskaK-koci dramat. Jedna Titania wśród 5 kocurów!!!

Aga Ratuszek pisze:OKI stan posiadania Pani D. w "kocim domu" jest następujący:

- Titania i Picasso (2 kotki),
- Edisson, Arystoteles, Jose Maria, Gordiasz, Marek Antoniusz 8O i kot o imieniu KOT (ale ona zaraz do wydania) w sumie 6 szt.

Niestety dobrze liczysz :evil:

Ale to literówka jest? Nie jasnowidzenie? :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro mar 31, 2010 13:12 Re: Wwa,SaskaK-koci dramat. Jedna Titania wśród 5 kocurów!!!

ale to jest ten koci dom, do którego możemy wejść :evil: w tym drugim to ... ho ho!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 31, 2010 13:13 Re: Wwa,SaskaK-koci dramat. Jedna Titania wśród 5 kocurów!!!

Ło matko! Tak, ja jestem jakaś rozkojarzona.
Taki Nius :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro mar 31, 2010 13:13 Re: Wwa,SaskaK-koci dramat. Jedna Titania wśród 5 kocurów!!!

Marzenia11 pisze:ale to jest ten koci dom, do którego możemy wejść :evil: w tym drugim to ... ho ho!

No wiem :evil:
Szlag by to :evil:

Edit: cycat dodany :wink:
Ostatnio edytowano Śro mar 31, 2010 13:15 przez OKI, łącznie edytowano 1 raz

OKI

Post » Śro mar 31, 2010 13:14 Re: Wwa,SaskaK-koci dramat. Jedna Titania wśród 5 kocurów!!!

Aga Ratuszek pisze:Ło matko! Tak, ja jestem jakaś rozkojarzona.
Taki Nius :ryk:

Ufff :lol:

OKI

Post » Śro mar 31, 2010 13:17 Re: Wwa,SaskaK-koci dramat. Jedna Titania wśród 5 kocurów!!!

No, szlag by trafił :!: A ona taka qurwka niefrasobliwa. Eh.
Mam tylko nadzieję, że Picasso nie jest już kotna. :cry:
Fuck :!:
A Arystoteles - ja pierdziu - piękny kot. Wieczorkiem wrzucę zdjęcia, bo rano zapomniałam zabrać kabelka od telefonu do pracy. :evil:
Czarno biały, wygląda jak brytek, ma lekko długą sierść i jest ogrooomny. Oprócz tego, że MEGA wystraszony.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro mar 31, 2010 13:23 Re: Wwa,SaskaK-koci dramat. Jedna Titania wśród 5 kocurów!!!

Serce mi się kraje :?
Adelka właśnie rujkuje :?

OKI

Post » Śro mar 31, 2010 23:03 Re: Wwa,SaskaK-koci dramat. Jedna Titania wśród 5 kocurów!!!

OKI pisze:Edit: cycat dodany :wink:

to Ci się udało ;)

podniosę przy okazji :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw kwi 01, 2010 13:47 Re: Wwa,SaskaK-koci dramat. Jedna Titania wśród 5 kocurów!!!

Efison jest w dordze do domku, a może juz nawet w domku :piwa: :piwa: :piwa: :ok:
to piekniejszy kocurek niż mi się zdawało, oczywiście strasznie przerażony. gdy mu wkładałam ręczniczek do transporterka i leciutko pogłaskałam skarżył się na swoj los i przeprowadzkę. jedne, wielgachne miodowe oczyska w dymnym futerku, z białymi paluszkami. Cudo ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mam nadzieję, ze szybko odnajdzie się w swoim domu. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw kwi 01, 2010 13:52 Re: Wwa,SaskaK-Edison w dordze do domu :) kotki wśród kocurów!!!

Trzymam za adaptację :ok: :ok: :ok:

OKI

Post » Czw kwi 01, 2010 20:11 Re: Wwa,SaskaK-Edison w dordze do domu :) kotki wśród kocurów!!!

:!:

Marzenia11

Post » Pt kwi 02, 2010 1:12 Re: Wwa,SaskaK-Edison w domu BOI SIĘ:) Nowe koty, nowe foty!

Nowe foty, nowe koty! :lol: :lol: :lol: :ok:

Marzenia11

Post » Pt kwi 02, 2010 19:14 Re: Wwa,SaskaK-Edison w domu BOI SIĘ:) Nowe koty, nowe foty!

Drżałam nieco, bo Edison dobę przesiedział w transporterze, nie pił, nie jadł, nie kuwetkował. Ale niedawno optrzymałam sms, ze zjadł całą saszetkę Whiskasa :piwa: :lol: :lol: :lol:
więc jużż przynajmniej troche kamień z serca... jestem przewrazliwiona po powrocie Adelki z adopcji, choć akurat ten domek ma dużo cierpliwości i mądrości, tylko bardzo się martwili, ze kocurek umrze z głodu..

Marzenia11

Post » Pt kwi 02, 2010 21:12 Re: Wwa,SaskaK-Edison w DS - zjadł! :) Nowe koty, nowe foty!

Edison wyszedł z transportera, zjadl kolejną porcję i daje się głaskać i nie jest już tak przerazony :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

Marzenia11

Post » Nie kwi 04, 2010 19:24 Re: Wwa,SaskaK-Edison w DS-coraz lepiej:) Nowe koty, nowe foty!

Edison nabiera zaufania, wychodzi z transportera, je, korzysta z kuwetki, daje się głaskać - najbardziej lubi głaskanie pod bródą - wtedy też bardzo intensywnie wpatruje sie w oczy.. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

prosimy o domki dla ppozostałych koteczków, które w samotności, w pustym, ciemnym mieszkaniu siedzą głodne i spragnione kontaktu z człowiekiem.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]