Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
munabrava pisze:Pedrunia zdjęcia będą niedługoPani Celinka mówi, że Pedro ociera się o nogi, łasi się, ale jeszcze dziewczynki nie mogą go na spokojnie pogłaskać. W domu mają kominek, biedak jak widzi pogrzebacz w ręce, to ucieka. Chyba nie miał zbyt ciekawych doświadczeń w przeszłości. W cieplejsze dni wychodził sobie do ogrodu, grzecznie wracał. W każdym razie kibicuję mu gorąco, żeby się na nowym domku poznał
jessi74 pisze:nie pojawiła się mamusia Pedra?
Agness78 pisze:jessi74 pisze:nie pojawiła się mamusia Pedra?
pojawiła sięw piątek.... chyba brzuchata albo zarobaczona
![]()
Niestety chyba nie uda mi się przed świętami się na nią zaczaić![]()
![]()
Chyba zaczniemy akcję od przyszłego tygodnia
Agness78 pisze:Uprzejmie donoszę, że mamusia Padro od godziny jest już w lecznicy i czeka na sterylkę![]()
![]()
![]()
Była tak przerażona, ze chciała sforsować klatkę, rzucała się strasznie![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję że zabieg będzie dla niej bezpieczny, jest niestety grubiutka![]()
![]()
Po pracy ją odbieram i bedzie siedziała w klatce wystawowej kilka dni, później ją wypuścimy.
Mam nadzieję że się na nas nie obrazi i będzie przychodziła wylegiwac się na trawkę do sąsiada![]()
Agness78 pisze:Mamunia była już ciężarnaale nie wiem ile maluszków było bo już była inna wetka i nie wiedziała.
Na całe szczęście nie było żadnych komplikacji. Kotka charakterna, dała się Pani dr we znaki![]()
Teraz siedzi sobie w pomieszczeniu gospodarczym u sąsiadów w klatce wystawowej![]()
Sąsiad nawet jej ogrzewanie na noc włączyłOby tylko była grzeczna i nie wylizywała ranki.
Jest mega dzika, nie wyobrażam sobie żeby ją łapać rękami![]()
uffffffffffffffff dobrze że już ciachnięta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 244 gości