Anda pisze:Ejże hola.
Za mało wiesz, za krótko tu jesteś, żeby pozwalać sobie na tego typu teksty.
Dobre, dobre

Rozumiem, że, aby wypowiadać swoje zdanie na tym forum, trzeba spełniać jakieś wstępne warunki? Przejść jakąś kwalifikację?
Ando, mogę pozwolić sobie na to, co mi się żywnie podoba, ponieważ jest to wolny kraj. Mogę zwrócić uwagę, że coś mi się nie podoba i wara Ci od mojego prawa.
A o mnie to się może nie wypowiadaj, bo też jesteś na to za zielona. Przed miau.pl też miałam jakieś życie, wiesz?
Anda pisze: jak chcesz pomóc Mirce pomóż, podziwiaj, chwal, ale nie wypowiadaj się generalnie, bo na to jeszcze masz czas.
A ja sobie wypraszam zwracanie się do mnie, jak do gówniarza.
Anda pisze: Mało wiesz o mirce_t, mało wiesz o tych "rozprawiających o pierdołach" i dopieprzających.
Jak już wspominałam, mało wiem o mirce, ale o tych dopieprzających wiem zdecydowanie więcej, niżbym chciała. To, że nie angażuję się w nieprowadzące do niczego dyskusje, nie świadczy o tym, że nie śledzę ich szczytnych poczynań. Więc daruj sobie, proszę.
Anda pisze:A konkretnie chodzi i o ten przedziwny tekst "Drogie panie, które oferujecie "pomoc", czy gdy wyadoptowujecie swoich podopiecznych (co do zabers, nie jestem pewna, czy ma o tym blade pojęcie, gdy krytykuje mirkę - skoro ma tylko 2 koty i duże mieszkanie...), nie macie warunków wstępnych - nie chodzi tylko przestrzeń i siatki, ale podejście do zwierzaka? Jakbyście potraktowały kogoś, kto wydzwaniałby do Was, nachodził Was i próbował siłą wyciągnąć od Was koty, których z takiej czy innej przyczyny TEJ akurat osobie nie chcecie wydać? Prędzej czy później wezwałybyście policję... zapewne. "
Masz problemy ze zrozumieniem pisanego tekstu?

[
Anda pisze: Wypraszam sobie "Drogie Panie"
A proszę, wypraszaj sobie do woli. Nie zwracałam się do Ciebie. Zainteresowane z pewnością wiedzą o kogo chodzi.
Anda pisze: Wypisujesz brednie nie podparte ani doświadczeniem ani wiedzą. Ot, przyszło do głowy coś i napisałam.
Nie, napisałam swoje zdanie. Ot, właśnie, przyszło mi do głowy i napisałam

Mam do tego prawo, jak już wspomniałam.
A jeżeli chcesz mi trochę podopieprzać, zapraszam do mojego wątku, nie zamierzam się boksować w cudzym