Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Agn pisze:A ja mogę?![]()
Bo mam u siebie kilka kotów od zbieraczy i znam sprawę niejako od podszewki.
Oczywiście, wszyscy mają równy dostęp do wątku
anulka111 pisze:Nie , nie chcialam zrobic wrazenia, napisalam ,co mialam do powiedzenia w tym temacie - jak wyżej i tyle. Mirko mylisz się byłam w schronisku-nie atakuj na oślep ,bo szkodzisz sobie i kotom.Agn. skąd taka agresja, przeczytaj uwaznie ,czy w moim wpisie był choć cien agresji?
Agn pisze:anulka111, a to mi napisano między wierszami, że nadęte teksty sadzę...![]()
Ty patrząc na to zdjęcie widzisz tylko ilość kotów.
Ja widzę zabezpieczone okno - koty są bezpieczne, nie uciekną, nie wypadną; wykafelkowane ściany i podłogę - skuteczny sposób, by utrzymać higienę; dużo miejsc do siedzenia - ale to chyba nie dla kotów.
Wnioski?
Tzw. pokój adopcyjny, w którym zgromadzono schroniskowe koty na czas sprzątania ich 'właściwych' pomieszczeń, w których przebywają.
Chciałaś zrobić wrażenie?
Wtopa.
Agn pisze:anulka111, a to mi napisano między wierszami, że nadęte teksty sadzę...![]()
Wtopa.
Birfanka pisze:Agn pisze:anulka111, a to mi napisano między wierszami, że nadęte teksty sadzę...![]()
Ty patrząc na to zdjęcie widzisz tylko ilość kotów.
Ja widzę zabezpieczone okno - koty są bezpieczne, nie uciekną, nie wypadną; wykafelkowane ściany i podłogę - skuteczny sposób, by utrzymać higienę; dużo miejsc do siedzenia - ale to chyba nie dla kotów.
Wnioski?
Tzw. pokój adopcyjny, w którym zgromadzono schroniskowe koty na czas sprzątania ich `właściwych` pomieszczeń, w których przebywają.
Wtopa.
Nie, to nie schronisko![]()
To zdjecie mieszkania, pokoju z kuchnia, w ktorym wlascicielka trzyma 130 kotow![]()
tu sa filmiki z CNN, widac wiecej, niz na fotce
http://www.youtube.com/watch?v=mwZR65NDRO8&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=o3hhCh9t-bI&feature=fvw
Agn pisze:No to szacun dla opiekunki. Dla mnie moje stado to max.
Właśnie muszę odmówić miłej i ciepłej w formie prośbie o lokum dla potrzebującej kotki, która będzie miała zapewnione finansowanie. Jakby ktoś z obecnych tu 'kuratorów' zechciał... Namiary podam na PW.
haniaszaraf - taktownie zmilczę...
casica pisze:Agn pisze:No to szacun dla opiekunki. Dla mnie moje stado to max.
Właśnie muszę odmówić miłej i ciepłej w formie prośbie o lokum dla potrzebującej kotki, która będzie miała zapewnione finansowanie. Jakby ktoś z obecnych tu `kuratorów` zechciał... Namiary podam na PW.
haniaszaraf - taktownie zmilczę...
Nie, nie szacun tylko psychiatryk i na dodatek wyrok za znęcanie się nad zwierzętami. To już nie są żarty.
Agn pisze:To była ironia.
[Zwykle nie używam słowa 'szacun'.]
mirka_t pisze:Koty, które przyjęłam w zeszłym roku a nie powinnam. Znalazły domy stałe.
casica pisze:Agn pisze:To była ironia.
[Zwykle nie używam słowa `szacun`.]
Aaaaaaaaaa, ale skąd ja mam to wiedzieć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 59 gości