wibryska pisze:a może w tytule można by napisać o Kropce
np.
Łódź-pilnie domy dla tymczasów Joli dworcowej-Kropka na szafie :(
Jolu?

I raz jeszcze zapytam: co z tym syjamowatym? Poszedł do domu?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wibryska pisze:a może w tytule można by napisać o Kropce
np.
Łódź-pilnie domy dla tymczasów Joli dworcowej-Kropka na szafie :(
jolabuk5 pisze:Okazuje się, ze pokręciłam - do domu pojechała siostrzyczka syjamowatego, też syjamowata, ale oswojona. A syjamowaty nadal jest u Joli i wcale jeść nie chce. Jola byla z nim u Ani CC, mały dostał leki, zobaczymy.
Myszeńk@ pisze:jolabuk5 pisze:Okazuje się, ze pokręciłam - do domu pojechała siostrzyczka syjamowatego, też syjamowata, ale oswojona. A syjamowaty nadal jest u Joli i wcale jeść nie chce. Jola byla z nim u Ani CC, mały dostał leki, zobaczymy.
No to kciuki za syjamka
I za całokształt ...![]()
Szkoda, że Jola nie zadzwoniła, kurczę, podrzuciłabym do lecznicy, przy okazji piekąc dwie pieczenieNie potrzebuje transportu do CC jeszcze przed świętami ?
jolabuk5 pisze:Myszeńk@ pisze:jolabuk5 pisze:Okazuje się, ze pokręciłam - do domu pojechała siostrzyczka syjamowatego, też syjamowata, ale oswojona. A syjamowaty nadal jest u Joli i wcale jeść nie chce. Jola byla z nim u Ani CC, mały dostał leki, zobaczymy.
No to kciuki za syjamka
I za całokształt ...![]()
Szkoda, że Jola nie zadzwoniła, kurczę, podrzuciłabym do lecznicy, przy okazji piekąc dwie pieczenieNie potrzebuje transportu do CC jeszcze przed świętami ?
Pewnie będzie potrzebowała, bo mamy jeszcze jedną koteczkę, którą chyba zrobimy u Ani. Dowiem się i napiszę później! Dziękuję!
elfrida pisze:ale gdybys chciala pomoc, to jutro przed poludniem Jola bedzie potrzebowala
pomocy w transporcie, skontaktuj sie z nia.
Okolo 18 bedziemy staraly sie zlapac mlode koty na kaliskim, jak uda sie je zlapac, to do 20:30 mamy mozliwosc dowiezienia ich na sterylki do lecznicy
Myszeńk@ pisze:
Kristinbb, spokojnych Świąt ... i kciuki za bezproblemową wiosnę ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 86 gości