mirka_t pisze:Koka - dzikuska, złapana gryzie, drapie i sika pod siebie, uwielbia niepełnosprawnego Kitka.
Kola - dzikuska.
Jak mogą być dzikuskami kociaki wychowane - wg filmików w necie - od maleńkiego w Twoim domu?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Koka - dzikuska, złapana gryzie, drapie i sika pod siebie, uwielbia niepełnosprawnego Kitka.
Kola - dzikuska.
Amika6 pisze:dalia pisze:Cameo pisze:Czy jest sens fundować tym kotom Rollercoastera? niech szukają DS u Mirki. Krzywda im się tam nie dzieje.
a mają gdzies ogloszenia? bez ogloszeń to raczej szansy na dom nie maja prawda?
Mario odpowiedż na pytanie znasz
mirko nie wezmę czarnego persa ze schroniska
edit: redakcja
dalia skoro nie dogadasz się z Mirką i nie chcesz kota ze schroniska, to może pomożesz tej kotce viewtopic.php?f=1&t=108985&p=5795237&hilit=Ma%C5%82e+sprostowanie#p5795237.
CoolCaty szuka dla niej DT (a to chyba z zaufanych rąk)
dalia pisze:dalia skoro nie dogadasz się z Mirką i nie chcesz kota ze schroniska, to może pomożesz tej kotce viewtopic.php?f=1&t=108985&p=5795237&hilit=Ma%C5%82e+sprostowanie#p5795237.
Amiko6 ja nie jestem domem tymczasowym - czasami robię wyjątki
tylko te dwie szynszyle mogę wziać na tymczas i to jest wlaśnie ten wyjątek
PearlRain pisze:dalia pisze:PearlRain pisze:nie mam nic przeciw DS dla persiczek, ale po co im fundować następny DT? dlaczego do Ds nie mogą iść od Mirki, tego nie rozumiem kompletnie
gdzie maja ogłoszenia?
więc jeśli masz dla nich potencjalne DS to dlaczego nie skontaktujesz ich z Mirka, tylko chcesz zafundowac koteczkom następną traumę? a może zbierasz koty rasowe?
PearlRain pisze:nie mam nic przeciw DS dla persiczek, ale po co im fundować następny DT? dlaczego do Ds nie mogą iść od Mirki, tego nie rozumiem kompletnie
PearlRain pisze:dalia pisze:Amika6 pisze:dalia skoro nie dogadasz się z Mirką i nie chcesz kota ze schroniska, to może pomożesz tej kotce viewtopic.php?f=1&t=108985&p=5795237&hilit=Ma%C5%82e+sprostowanie#p5795237.
Amiko6 ja nie jestem domem tymczasowym - czasami robię wyjątki
tylko te dwie szynszyle mogę wziać na tymczas i to jest wlaśnie ten wyjątek
czyli zbierasz rasowe?
Nawet 4-5 miesięczne kociaki dzikuski można oswoić - są dziesiątki przykładów na forum.mirka_t pisze:MariaD, kotki miały około 4-5 miesięcy gdy zostały złapane. To nie maluchy tylko są drobne. Coś Ci się pokręciło.
mirka_t pisze:Płoszka - bardzo płochliwa, ma problemy z dziąsłami.
mirka_t pisze:Capek - miły, choć i ostrożny, miał na języku nadżerkę, która nie zaleczyła się do końca, czasem dokucza mu bardziej i ma problemy z dziąsłami.
Legnica pisze:Nieee,dalia pośredniczy między DT a DS,dla rasowych i raso podobnych.
progect pisze:...bo prawdopodobnie od Mirki do DS nie pójdą nigdy. Mirka nie chce ich dać Dalii na zasadzie nie, bo nie, a sama domów im nie szuka, ot i tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 62 gości