» Pon mar 29, 2010 19:48
Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.
Lista:
Monia - miła, gadatliwa, uwielbia zdzierać tapetę, uszkodzone lewe oko i problemy z łzawieniem z obu oczu, bardzo przeciętna uroda.
Czarna - niezborna ruchowo, nieufna do ludzi, złapać ją można po pewnym czasie gdy zmęczy się ucieczką, możliwe trzymanie tylko za kark, gryzie i drapie.
Mika - do mnie się przymila, ale nie zawsze załatwia się do kuwety, miewa okresy dziwnego pobudzenia i wtedy znaczy, gdy ją znalazłam nie załatwiała się wcale w kuwecie.
Płoszka - bardzo płochliwa, ma problemy z dziąsłami.
Brzydzia - dzika jak Psotka z tym, że złapana gryzie i drapie.
Capek - miły, choć i ostrożny, miał na języku nadżerkę, która nie zaleczyła się do końca, czasem dokucza mu bardziej i ma problemy z dziąsłami.
Chad - kochany, nie robi kupy do kuwety, siku tylko do kuwety bezżwirkowej, nie je samodzielnie.
Red Gizmo - spokojny, stary, nie załatwia się do kuwety, ma probpemy z samodzielnym jedzeniem i preferuje karmienie z ręki.
Lumpek - do tej pory był wiecznie zasmarkany, miał przekrzywioną głowę, niedawno miał prawdopodobnie wylew, w tej chwili jest lekko niezborny ruchowo, lewe oko załonięte trzecią powieką.
Beti - prawodobnie urodziła się zniekształcona, nie przepada za kontakem z człowiekiem, lubi wojować z Miką.
Koka - dzikuska, złapana gryzie, drapie i sika pod siebie, uwielbia niepełnosprawnego Kitka.
Kola - dzikuska.
Misza - dzikus i stary.
<=klik