Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 28, 2010 11:50 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fionka szuka DOMU!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie mar 28, 2010 17:05 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fioneczka dziś spała w szafie razem z Bianką. Co prawda koło siebie ale zawsze coś. Ona tak śmiesznie je.Zawsze sie kładzie i wyciaga z miski jedzenie łapką. Dzis było podawanie tabletek i wypluwała dziecina oszukując starą ogrzycę,że połknęła.Znów jesteśmy na siebie pogniewane :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 28, 2010 17:52 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

:P :P :P :P :P :P :P
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie mar 28, 2010 20:49 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

wiecie nawet jednego telefonu o dziewuchę nie ma! TZ watpi czy znajdzie sie jakiś chętny :cry: .Ma poparcie w znajomych.
Ale jakby nie było sam zaproponował,że mała zostanie u nas.
Musimy zacząć myśleć o sterylce.
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 28, 2010 21:32 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Ja myslałam o Fionce, ale narazie mam dwa kotki i pięciuludzi
czy możnaby być wirtualną opiekunką Fionki?
:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Nie mar 28, 2010 22:23 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Ja nie tracę nadziei, że jakiś fajny domek się zakocha w księżniczce :D

Ale jeśli zostanie u Was, to będzie miała najlepszy DS na świecie... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Pon mar 29, 2010 3:59 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Ask@ nie trać nadziei przecież i po wielu miesiącach ktoś się może znaleźć :ok:
A kicia przez ten czas poczeka w dobrym domu. :kotek:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon mar 29, 2010 6:18 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

zuzzik pisze:Ja myslałam o Fionce, ale narazie mam dwa kotki i pięciuludzi

zawsze można :1luvu:

ja wiem,że trafi sie domek.Wiesz Kasiu,żem wytrwała w te klocki :mrgreen: Ale Cypisek poszedł w eter i znów mam chandrę i załamkę po licznych acz w większości głupich telefonach!
U nas teraz duuuzo zwierza i szkoda mi ich ,bo czasu brak na dopieszczenie i ukochanie.TZ przyniósł ze śmietnika kolejną kicie i wszystko wskazuje,że ciężarna.Miziak nad miziakam z niej.Sliczny brzydal i na moje oko wypieprzony z domu :mrgreen: A domki milczą.Zresztą Bianeczka jeszcze nie adopcyjna, no chyba ze trafi sie kamikadze(chodź i takich miałam a wszystkie koty sa miziakami jak poszły do ludzi i w tłumie nie musiały siedzieć).Pingusia męczy sie w tymże tłumie, ona powinna być jedynaczka.No góra 2 kotem. Fioneczka dochodzi do siebie, bo miała trochę przezyc. Tylko Cypisek bawi sie i olewa sytuacje.Bunia(nowa) spi i je w różnych kolejnościach. Wszystkie świerzb w uszach, zaziebione...Czyli standard!
A ciągłe awantury rezydentów nie sprzyjają maluchom....Boją sie bardzo, szczególnie Cypisek i Fionka.Strasznie mi ich szkoda,ale co zrobić było?Zostawić,czy ciachnąc i wynieść domowego wyrzutka na śmietnik,do piwnicy...
Oj rozżaliłam sie mocno :mrgreen: Sorki :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 29, 2010 14:43 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fionka czeka na lepsze jutro!
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 29, 2010 17:06 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:
zuzzik pisze:Ja myslałam o Fionce, ale narazie mam dwa kotki i pięciuludzi

zawsze można :1luvu:

ja wiem,że trafi sie domek.Wiesz Kasiu,żem wytrwała w te klocki :mrgreen: Ale Cypisek poszedł w eter i znów mam chandrę i załamkę po licznych acz w większości głupich telefonach!
U nas teraz duuuzo zwierza i szkoda mi ich ,bo czasu brak na dopieszczenie i ukochanie.TZ przyniósł ze śmietnika kolejną kicie i wszystko wskazuje,że ciężarna.Miziak nad miziakam z niej.Sliczny brzydal i na moje oko wypieprzony z domu :mrgreen: A domki milczą.Zresztą Bianeczka jeszcze nie adopcyjna, no chyba ze trafi sie kamikadze(chodź i takich miałam a wszystkie koty sa miziakami jak poszły do ludzi i w tłumie nie musiały siedzieć).Pingusia męczy sie w tymże tłumie, ona powinna być jedynaczka.No góra 2 kotem. Fioneczka dochodzi do siebie, bo miała trochę przezyc. Tylko Cypisek bawi sie i olewa sytuacje.Bunia(nowa) spi i je w różnych kolejnościach. Wszystkie świerzb w uszach, zaziebione...Czyli standard!
A ciągłe awantury rezydentów nie sprzyjają maluchom....Boją sie bardzo, szczególnie Cypisek i Fionka.Strasznie mi ich szkoda,ale co zrobić było?Zostawić,czy ciachnąc i wynieść domowego wyrzutka na śmietnik,do piwnicy...
Oj rozżaliłam sie mocno :mrgreen: Sorki :oops:

Ask@ kciuki mocne, żeby się lepsi ludzie trafili i zagęszczenie U ciebie rozładowało.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon mar 29, 2010 18:24 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fioneczka nie spada :)

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Pon mar 29, 2010 20:12 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

GreenEvil pisze:Fioneczka nie spada :)

pzdr
GreenEvil

A gdzieś ty dziewczyno zginęła na tyle czasu :cry: Możesz dodać strone z fotami do tytułu, albo przecytować stare+najnowsze do 1 postu. I chyba druga wersja byłaby najlepsza. Tam wogle nie ma Fionki!!!
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 30, 2010 12:30 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Śliczna Fioneczka do góry!!!
pokazać się dziewczynko
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Wto mar 30, 2010 14:27 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Po domek!!! :D
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Wto mar 30, 2010 18:31 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze: A gdzieś ty dziewczyno zginęła na tyle czasu :cry: Możesz dodać strone z fotami do tytułu, albo przecytować stare+najnowsze do 1 postu. I chyba druga wersja byłaby najlepsza. Tam wogle nie ma Fionki!!!

Zarobionam :oops:

zdjecia dodalam do postu.

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

[poprzednia][następna]