Łooo matko,jakie cudo,a ja tak lubię gruuube pręgi

jest fantastyczny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:A co do braku dzisiejszych adopcji - to ja się nawet cieszę, bo tym ludziom, co dzisiaj przyszli to...
Jedni weszli, rozejrzeli się przez 15 sekund po czym padł tekst: "Nie ma kotów"![]()
A potem pan, który wprawił mnie w osłupienie i się zapowietrzyłam - a rzadko mi się to zdarza... Pan przyjechał z rodziną. Ale żona i dzieci bały się wejść do schroniska... Pan szukał małego kotka. Bo do dzieci. Bo mały nie podrapie. I nagle stwierdził, ze on już miał kota. Persa! Na pytanie, co się z nim stało pan rzucił:" A, jak poszedł na dziewczyny to go już 2 miesiące nie ma ( śmiech)" Więc pytam - pro forma- czy wywiesił ogłoszenia. A on:"A po co? Jakie ogłoszenia? Nic nie bede pisał"
No to doznałam szoku, przez chwilę miałam mordercze myśli i tylko mu powiedziałam, że "Kotów nie ma"![]()
![]()
![]()
Duszek686 pisze:A potem pan, który wprawił mnie w osłupienie i się zapowietrzyłam - a rzadko mi się to zdarza...
Georg-inia pisze:Duszek686 pisze:A potem pan, który wprawił mnie w osłupienie i się zapowietrzyłam - a rzadko mi się to zdarza...
no faktycznie musiał Cię wkurzyćwszyscy wiemy, że "Duszek to oaza spokoju"
selene00 pisze:
"Oaza spokoju" bierz marmurka!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 96 gości