dora750 pisze:AYO pisze:Dora - jakie klimaty

, normalnie "CSI - kryminalne zagadki..."
Nie wiem czy chciałabym mieszkać wśród takich ludzi

A teraz możesz być pewna ludzi, wśród których mieszkasz? Miałam kolegę, mieszkając w Polsce jeszcze. Chodziliśmy razem do podstawówki, mieszkał blok obok. Po pijanemu zadźgał swoją matkę. Jakiś czas potem popełnił samobójstwo. Nie miał go kto pochować. Ojciec nie żył, a siostra powiedziała, że nic ją on nie obchodzi.
I co? Nigdy do końca nie wiadomo, kim jest wieloletni sąsiad.
Ja tu mieszkam od 3 lat, nigdy coś podobnego nie miało miejsca w okolicy.
No to tak jak u mnie...na gorze patologiczna rodzina: ojciec alkoholik, odsiedzial 17.5 roku za zabicie brata na melinie, mial 25 ale go wypuscili wczesniej. jego zona chora psychicznie dwa razy w szpitalu, wszyscy pija. corka 21 lat, nie skonczyla gimnazjum, nie pracuje, pali, pije, cpa i zyje z dilerem zza sciany. syn jedyny ktory skonczyl szkole srednia (matura z amnestii ale dobre i to), zawiasy za pobicie syna policjanta, jakies pobicia i kradzieze, agresywny, pije, pali, ma nieslubna corke z laska ktora go nie chce znac i zwiazala sie z innym, no to on znalazl laske ktora ma dziecko z kim innym i sie wyniesli neidawno. ciekawe kiedy wroca. najmlodszy jest chlopak siedem lat, wiecznie brudny, wrzeszczacy i ma czarne zeby z przodu. aha jest jeszcze pies.
za sciana po sasiedzku z nimi mlody niezrownowazony psychicznie koles diluje i cpal, siedzial na wychowku i jest strasznie agresywny, mieszka z ojcem alkoholikiem. ojciec jest z nich wszystkich najspokojniejszy... matka dilera byla jego kochanka, diler ma jeszcze siostre ktora ma dziecko neislubne ze starym alkoholikiem (kiedys na swieta wielkanocne robili libacje u dilera i ona biegala z brzuchem i darla ryja bo jej konkubent komorke ukradl).
a za sciana mam wariatke ktora zablokowala mi komin bo jej grzalam sciane i sprawa jest w sadzie

nie potrzebuje zadnych Pakoli do pelni szczescia

pozdrawiam z pracy i uciekam dobrego dnia