Fri pisze:trza wiedzieć gdzie mierzyć
Moderator: Estraven
Fri pisze:trza wiedzieć gdzie mierzyć
Fri pisze:zależy jaka przebieralniaw H&M-owych jarzeniówach moje brzuszysko wygląda jak flak, że zęby w szkło wbić, w Osrajowskich - we wszystkim wyglądam wdzięcznie i kusząco a jak dzis przymierzyłam kiecke z przeceny w rozmiar S, to mi ten rozmiar S z bioder spadł...
normalnie aż kupić chciałam, żeby wszem i wobec się przechwalać!
trza wiedzieć gdzie mierzyć
Georg-inia pisze:Fri pisze:zależy jaka przebieralniaw H&M-owych jarzeniówach moje brzuszysko wygląda jak flak, że zęby w szkło wbić, w Osrajowskich - we wszystkim wyglądam wdzięcznie i kusząco a jak dzis przymierzyłam kiecke z przeceny w rozmiar S, to mi ten rozmiar S z bioder spadł...
normalnie aż kupić chciałam, żeby wszem i wobec się przechwalać!
trza wiedzieć gdzie mierzyć
szczęściaraw Orsayu to ja se mogę co najwyżej okulary albo torebkę kupić. Nie trzeba sie w to wciskać
![]()
Fri pisze:odstaw kiełki z mlekiem! się nie katuj!
trzy razy w tygodniu wielką michę sałatki greckiej z oliwą
więcej ryżu z duszonymi warzywami
gotowana kasza
odstaw czerwone mięso
głód zagryzaj owocem albo czerwoną słodka papryką, niarniar!
Asia_Siunia pisze:poproszę o przepis na sałatkę grecką z oliwą
Georg-inia pisze:Fri pisze:odstaw kiełki z mlekiem! się nie katuj!
trzy razy w tygodniu wielką michę sałatki greckiej z oliwą
więcej ryżu z duszonymi warzywami
gotowana kasza
odstaw czerwone mięso
głód zagryzaj owocem albo czerwoną słodka papryką, niarniar!
wolę plewki z mlekiem niż czerwoną paprykę, ble! mięsa to ja jadam w ogóle takie ilości, że normalnie nie wiem, czy jeden kurzy cycek w tygodniu by z tego wyszedł. Nie przepadam... Mnie po prostu trza podrywać jak za stołem siedzę i mnie widać do połowy, bo druga połowa, ta większasię nie nadaje do oglądania.
Żartujesz z tym Orsayem, co?myśmy w firmie im kiedyś stopniowali szablony na spodnie. Wierzcie lub nie, ale te spodnie nie miały wcale podkroju
po prostu dwie płaskie części miały być zszyte ze sobą. Jedna część zawierała suwak, domniemywam, że był to przód.
Fri pisze:może się poprawili?
w wielu sklepach dżinsy-szpile w moim rozmiarze nie chcą mi przez uda przejść, a bluzki i kiecki, które wyglądają świetnie na manekinie owszem, leżałyby świetnie i na mnie, gdybym nie miała cycków i bioder![]()
ciuchy w osraju właściwie nigdy mojej uwagi nie przykuwały, bo na manekinach leżą źle... aż do tej jesieni, fajne dziany mieli
Georg-inia pisze:Fri pisze:może się poprawili?
w wielu sklepach dżinsy-szpile w moim rozmiarze nie chcą mi przez uda przejść, a bluzki i kiecki, które wyglądają świetnie na manekinie owszem, leżałyby świetnie i na mnie, gdybym nie miała cycków i bioder![]()
ciuchy w osraju właściwie nigdy mojej uwagi nie przykuwały, bo na manekinach leżą źle... aż do tej jesieni, fajne dziany mieli
moze i tak, może zmienił się właściciel czy tam udziałowiec, albo projektant po prostu![]()
kurde, może faktycznie chodzić tam, gdzie manekiny wyglądają jak stróż w Boże Ciało? bo one z założenia mało cycko-dupnych krągłości mają...
Fri pisze:o-o-o! dobrze prawi - ja w ten sposób stałam się szczęśliwą posiadaczka przecenionej białej koszuli: dopasowana w talii, nie ociągająca się na biodrach, z dobrymi zaszewkami na biust, że guziki się nie rozłażą na boki a dekolt rozchyla jak powinien bez tworzenia balonów tam i owam
a na wieszaku czy tam manekinie wyglądała, nie ubliżając oczywista niektórymprzemieszkującym w Zapiernikowie, "wieśniacko"... :roll:
magdaradek pisze:Fri pisze:o-o-o! dobrze prawi - ja w ten sposób stałam się szczęśliwą posiadaczka przecenionej białej koszuli: dopasowana w talii, nie ociągająca się na biodrach, z dobrymi zaszewkami na biust, że guziki się nie rozłażą na boki a dekolt rozchyla jak powinien bez tworzenia balonów tam i owam
a na wieszaku czy tam manekinie wyglądała, nie ubliżając oczywista niektórymprzemieszkującym w Zapiernikowie, "wieśniacko"... :roll:
Asia - obraź się![]()

magdaradek pisze:
Asia - obraź się![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 24 gości