kalair pisze:Czyli wszystko pod kontrolą!![]()
kotki wiedza co robia - dbaja o to, zeby pancia chodzila do pracy, zarabiala na jedzonko i inne ich przyjemnosci

madre kotecki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Czyli wszystko pod kontrolą!![]()
tillibulek pisze:kalair pisze:Czyli wszystko pod kontrolą!![]()
kotki wiedza co robia - dbaja o to, zeby pancia chodzila do pracy, zarabiala na jedzonko i inne ich przyjemnosci![]()
![]()
madre kotecki
OKI pisze:A ja myślę, że Coco już nie potrzebuje wspomagaczy - na początku na pewno by dużo pomogły, ale teraz chyba już na tyle dobrze jest, że nie ma sensuŚwietnie sobie radzicie
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:A ja myślę, że Coco już nie potrzebuje wspomagaczy - na początku na pewno by dużo pomogły, ale teraz chyba już na tyle dobrze jest, że nie ma sensuŚwietnie sobie radzicie
Dzięki
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:A ja myślę, że Coco już nie potrzebuje wspomagaczy - na początku na pewno by dużo pomogły, ale teraz chyba już na tyle dobrze jest, że nie ma sensuŚwietnie sobie radzicie
Dzięki
A to za co?![]()
Przecież to Wy sobie radzicie
dune pisze:Dzień dobry
Ja w sprawie klopsów![]()
kulki robisz i wrzucasz na wrzatek z warzywami
nic nie smazysz absolutnie
a smietana hmmmm, bez śmietany sie da, gorzej jak bez mięsa![]()
ale ze smietana jest o niebo lepsze....ale musi byc slodka smietana czyli tłusta
te moje klopsy w wersji ze smietana nie są zbyt dietetyczne
ale za to nie sa smazone
smacznego
Moje koty szczepię na bialaczke i wscieklizne bo beda kotami biegajacymi
mam nadzieje tylko po ogródku
tillibulek pisze:ja nie twierdze, ze Dzikuska sobie zle radzi.... wrecz przeciwnieale po 2 miesiacach wydaje mi sie, ze Coco powinna juz sama podchodzic.... pomyslalam, ze skoro po 3 dniach Feliwaya Pingwinek zaczal sie łasic i miziac, kiedy wczesniej siedzial caly czas schowany, bal sie wyjsc nawet po to, zeby zjesc.... to moznaby tez przyspieszyc socjalizację Coco
![]()
oczywiscie co do ceny zgadzam sie, ze poraza
OKI pisze:Dlatego metoda głaskania przerywanego jest skuteczna![]()
Ja tak robiłam z Myszą i teraz z Adelką - 2-3 razy dziennie, chwilkę pogłaskać i przestać, zanim się kotu znudzi, albo zdąży sobie przypomnieć, że się boiI sama sobie idę, nie zwracam uwagi na kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Tygrysiątko i 181 gości