Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:czy na jakies zdjecia mozna liczyć?
teresa1950 pisze:Agneska mam pytanie,czy myślisz już o wyadoptowaniu Weronki?![]()
![]()
Agneska pisze:Aśka, wizytacja była tuż po 5 rano, jeszcze ciemnawo było. Ale stali pod furtką.![]()
Agneska pisze:teresa1950 pisze:Agneska mam pytanie,czy myślisz już o wyadoptowaniu Weronki?![]()
![]()
Ona juz zupelnie spokojnie mogla pojsc do adopcji. Tylko, ze nie przypomina kota z pierwszych zdjec, wiec nie jest oglaszana.
A masz domek dla niej?
ASK@ pisze:dzień bez weta to dzień stracony
Agneska pisze:Weronisia zjada suchą karmę tylko jeśli nie podają niczego lepszego.Każde mokre jedzenie pochłania w błyskawicznym tempie, nie dopuszczają żadnego innego kota do michy.
teresa1950 pisze:Agneska pisze:Weronisia zjada suchą karmę tylko jeśli nie podają niczego lepszego.Każde mokre jedzenie pochłania w błyskawicznym tempie, nie dopuszczają żadnego innego kota do michy.
I ma rację,głodowała,marzła to teraz nadrabia.I pokazuje,kto tu rządzi.![]()
![]()
![]()
A nasza Lulcia ma nową zabawę.U mnie okno od kuchni wychodzi na balkon,to Lula idzie przez pokój na balkon i wraca przez kuchnię i znowu przez pokój na balkon i tak sobie spaceruje.
![]()
![]()
.A TŻ się cieszy jaka ta nasza Lula mądra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, luty-1, puszatek, squid i 81 gości