SecretFire pisze:Oni jedli te dobre.
Wiem, przepraszam, źle się wyraziłam. Feliksa miałam na myśli pisząc o marketowej karmie (może się mylę, ale tak ją kojarzę). Możesz im dawać przez kilka tygodni tylko suche, a potem powinna im smakować każda puszka

Erin pisze:Animonda się faktycznie coś skiepściła ostatnio.
Moje futra jadły przez cały czas, ale w ostatnim okresie miewały po niej sensacje żołądkowe
O kurcze

OK - możemy kontynuować zmywarkowy temat, bo widzę, że zainteresowanie jest. Tylko proszę nie bić - piszę wyłącznie z własnych doświadczeń, nie mam fachowej wiedzy! W mojej zmywarce 60cm mieści się 12 kompletów naczyń - co oznacza 12 filiżanek, kieliszków, małych, dużych i głębokich talerzy i chyba 6 miseczek/bulionówek. Doświadczony "zmywacz" coś tam jeszcze dopchnie jako wypełniacz miejsca, ale przy takim załadowaniu nie zmieszczą się już garnki ani sztućce!!! 12 kompletów to wbrew pozorom wcale nie jest dużo. Dopiero po zakupie zmywarki zobaczyiśmy ile naczyń brudzimy. W czasie weekendu zmywarka chodzi u mnie (2 osoby dorosłe) minimum raz dziennie, podczas przygotowań przed świętami czy imprezami chodzi bez przerwy. Możecie zrobić test - nie zmywać naczyń przez dobę - gwarantuję, że ilość Was przerazi