Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 17, 2010 19:52 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

lesna pisze:Jaka Ona piękna :1luvu: :love: :1luvu: Cudowna koteczka i jak tu nie zakochać się w czarnym kocie :love: :love: :love:

Bo czarne koty mają to, co mają tylko czarne :1luvu: :1luvu: :1luvu: Są wspaniałe!!!

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro mar 17, 2010 21:26 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

8O O rany, ależ cudna kicia.
I jaka piękna Czekoladka. :1luvu: :love:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Czw mar 18, 2010 3:15 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

Aga Ratuszek pisze:8O O rany, ależ cudna kicia.
I jaka piękna Czekoladka. :1luvu: :love:

Hi ale ogonek pierwsza klasa.. :love: :love: :love:
lesna

Post » Czw mar 18, 2010 10:07 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw mar 18, 2010 21:59 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

Kto da domek bliźniaczkom ? :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiamy Serdecznie >^^<
lesna

Post » Nie mar 21, 2010 15:31 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

Ostatnio notuję rozwój zakapiorów w tempie prędkości światła - a ponieważ zajmują moją uwagę także inne kocie biedy nie nadążam z opisywaniem kolejnych wyczynów.
Postaram się dzisiaj nadrobić.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon mar 22, 2010 7:57 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

Wydarzeniem na dużą skalę było pierwsze polowanie Nusi na MUCHĘ. Temat zajął kota na dobre kilkanaście minut tak więc nie wiem, z jakim efektem. Jednak sądząc po minie i wysokości zadartego ogona chyba było ok.
Notka, drugi pieszczoch (przegrywa w tej kwestii z Nusią tylko tym, że nie śpi ze mną w łóżku) opracowała strategię bycia głaskaną podczas głaskania rezydentek. Rezydentka Duża lubi być głaskana na leżąco, więc Notka wtedy głaszcze się sama wchodząc mi między ręce, nogi, włażąco pod szyję. I tak sobie chodzi i mruczy.. Czasami moje przyklęknięcie Zakapiory wykorzystują w zabawie - przecież między kolanami a kostakmi robi się superowski tunel do schowania ! :mrgreen:
Nieustannie hitem wśród zabaw jest zabawa orzeszkiem - wczoraj musiałam dokonać zakupu w sklepie, gdyz zebrane przeze mnie jesienią żołędzie już się zużyły/zaginęły itp. Wzięłam więc 4 orzechy laskowe i pani w kasie oniemiała - nie mogła tego zważyć (stwierdziłam, że są za darmo, prawda? logiczne :mrgreen: ), a jak jej wyjaśniłam komu je kupuję to powiedziała, ze to musi być fajny widok :lol: Owszem, wczoraj jednak doszło do pewnego rozłamu wśród kotow, gdyż w pogoni za rzuconym orzeszkiem cała piątka zderzyła się w jednym momencie o siebie 8O 8O 8O 8O w życiu czegoś takiego nie widzialam! Rozbiegły się we wszystklie strony i kilkanaście minut to trwało, żeby na nowo uwierzyły, ze są z jednej bandy, a nie swoimi największymi wrogami :P

Marzenia11

Post » Pon mar 22, 2010 17:43 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

Marzenia
To u Ciebie w Wa-wie już są muchy ? 8O Wiadomo stolica :roll: :wink: My z Kacusiem nadal czekamy :ryk: :ryk: :ryk:
lesna

Post » Pon mar 22, 2010 23:01 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

lesna pisze:Marzenia
To u Ciebie w Wa-wie już są muchy ?

Była... jedna... wiesz, taka.. miastowa :lol: :lol: :lol: :lol: to prawie nie mucha.. :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon mar 22, 2010 23:07 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

Marzenia11 pisze:Wydarzeniem na dużą skalę było pierwsze polowanie Nusi na MUCHĘ. Temat zajął kota na dobre kilkanaście minut tak więc nie wiem, z jakim efektem. Jednak sądząc po minie i wysokości zadartego ogona chyba było ok.
Notka, drugi pieszczoch (przegrywa w tej kwestii z Nusią tylko tym, że nie śpi ze mną w łóżku) opracowała strategię bycia głaskaną podczas głaskania rezydentek. Rezydentka Duża lubi być głaskana na leżąco, więc Notka wtedy głaszcze się sama wchodząc mi między ręce, nogi, włażąco pod szyję. I tak sobie chodzi i mruczy.. Czasami moje przyklęknięcie Zakapiory wykorzystują w zabawie - przecież między kolanami a kostakmi robi się superowski tunel do schowania ! :mrgreen:
Nieustannie hitem wśród zabaw jest zabawa orzeszkiem - wczoraj musiałam dokonać zakupu w sklepie, gdyz zebrane przeze mnie jesienią żołędzie już się zużyły/zaginęły itp. Wzięłam więc 4 orzechy laskowe i pani w kasie oniemiała - nie mogła tego zważyć (stwierdziłam, że są za darmo, prawda? logiczne :mrgreen: ), a jak jej wyjaśniłam komu je kupuję to powiedziała, ze to musi być fajny widok :lol: Owszem, wczoraj jednak doszło do pewnego rozłamu wśród kotow, gdyż w pogoni za rzuconym orzeszkiem cała piątka zderzyła się w jednym momencie o siebie 8O 8O 8O 8O w życiu czegoś takiego nie widzialam! Rozbiegły się we wszystklie strony i kilkanaście minut to trwało, żeby na nowo uwierzyły, ze są z jednej bandy, a nie swoimi największymi wrogami :P

No to masz wesoło :ryk:

My walczymy z kolejnym nie_wiadomo_co Lili (tym razem biegunka i drżenie główki) oraz grzybicą i nawrotem kataru Wedelka... A wydawało się, że będzie dobrze... Marzenko, dziękuję z całego serca, że byłaś ze mną w najtrudniejszych chwilach i zapraszam do wątku :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon mar 22, 2010 23:34 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

Twój wątek śledzę, choć w nim nie piszę... nie nadążam.. Oprocz piątki kociej bandy w dwie z Aga Ratuszek też zajmujemy się adopcjami dziesiatek kotow jednej pani. W ciągu 3 własciwie tygodni 3 kotki są w ds, jedna w dt, dwa domki czekają na kota plus kilka rozmów w toku. moim zdaniem to duzo, ale może nie... w kazdym razie czuję przesyt kotów, jestem zmęczona a czasem nawet zdarza mi się tracić cierpliwość - bo nie mogę zrozumieć dlaczego 5 kotow w domu nie może się ganiać tylko JA JE muszę gonić :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil:

Marzenia11

Post » Wto mar 23, 2010 10:32 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

Marzenia11 pisze:Była... jedna... wiesz, taka.. miastowa :lol: :lol: :lol: :lol: to prawie nie mucha.. :mrgreen:

Kacuś wie tam swoje.. to egzemplarz zachomikowany jeszcze jesienią 2009 :smokin: A poza tym.. jedna mucha wiosny nie czyni :smiech3: :smiech3: :smiech3:
lesna

Post » Śro mar 24, 2010 16:58 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

No i mamy wiosnę .. dwie muchy :mrgreen:
Pozdrawiamy Słonecznie Czarne Piękności >^^<
lesna

Post » Czw mar 25, 2010 1:28 Re: 7-m Małe Cz.-Nusia vel Podszerstek-kot dla bezrobotnych-s.27

lesna pisze:No i mamy wiosnę .. dwie muchy :mrgreen:

gratulacje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]