lesna pisze:Jaka Ona piękna![]()
![]()
Cudowna koteczka i jak tu nie zakochać się w czarnym kocie
![]()
![]()
Bo czarne koty mają to, co mają tylko czarne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lesna pisze:Jaka Ona piękna![]()
![]()
Cudowna koteczka i jak tu nie zakochać się w czarnym kocie
![]()
![]()
Aga Ratuszek pisze:8O O rany, ależ cudna kicia.
I jaka piękna Czekoladka.![]()
lesna pisze:Marzenia
To u Ciebie w Wa-wie już są muchy ?
Marzenia11 pisze:Wydarzeniem na dużą skalę było pierwsze polowanie Nusi na MUCHĘ. Temat zajął kota na dobre kilkanaście minut tak więc nie wiem, z jakim efektem. Jednak sądząc po minie i wysokości zadartego ogona chyba było ok.
Notka, drugi pieszczoch (przegrywa w tej kwestii z Nusią tylko tym, że nie śpi ze mną w łóżku) opracowała strategię bycia głaskaną podczas głaskania rezydentek. Rezydentka Duża lubi być głaskana na leżąco, więc Notka wtedy głaszcze się sama wchodząc mi między ręce, nogi, włażąco pod szyję. I tak sobie chodzi i mruczy.. Czasami moje przyklęknięcie Zakapiory wykorzystują w zabawie - przecież między kolanami a kostakmi robi się superowski tunel do schowania !![]()
Nieustannie hitem wśród zabaw jest zabawa orzeszkiem - wczoraj musiałam dokonać zakupu w sklepie, gdyz zebrane przeze mnie jesienią żołędzie już się zużyły/zaginęły itp. Wzięłam więc 4 orzechy laskowe i pani w kasie oniemiała - nie mogła tego zważyć (stwierdziłam, że są za darmo, prawda? logiczne), a jak jej wyjaśniłam komu je kupuję to powiedziała, ze to musi być fajny widok
Owszem, wczoraj jednak doszło do pewnego rozłamu wśród kotow, gdyż w pogoni za rzuconym orzeszkiem cała piątka zderzyła się w jednym momencie o siebie
![]()
![]()
![]()
w życiu czegoś takiego nie widzialam! Rozbiegły się we wszystklie strony i kilkanaście minut to trwało, żeby na nowo uwierzyły, ze są z jednej bandy, a nie swoimi największymi wrogami
Marzenia11 pisze:Była... jedna... wiesz, taka.. miastowa![]()
![]()
![]()
to prawie nie mucha..
lesna pisze:No i mamy wiosnę .. dwie muchy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 97 gości