Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Doberek Dzikusko![]()
Chyba czas zmienić nicka, co?
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Doberek Dzikusko![]()
Chyba czas zmienić nicka, co?
Coco może i już oswojona... Jam jeszcze nie.
kalair pisze:OKI, ja nic nie każę, przeca ja przcuję ciężko caly dzień,![]()
Akurat modzi są na forimie rano..
![]()
![]()
OKI pisze:Cholerne burasy![]()
Właśnie Szelma nauczyła Mysz kopania w doniczkach![]()
A Mysz to doprowadziła do perfekcji, bo odkryła, że na dnie jest drenaż z keramzytuW efekcie mam full ziemi w chałupie i wszędzie keramzytowe kulki w tej ziemi się walają, dodając rozniesiony żwirek, jest piknie, qwa, piknie
![]()
A przy tym małym strachulcu pod sofą to się nawet nie da za bardzo z odkurzaczem zaszaleć![]()
Aaaa, małpy kopią oczywiście w najlepiej rosnącym kwiatku
tillibulek pisze:kalair pisze:OKI, ja nic nie każę, przeca ja przcuję ciężko caly dzień,![]()
Akurat modzi są na forimie rano..
![]()
![]()
Dziewczyny, przestancie, bo nie wyrabiam![]()
![]()
![]()
Mała Dzikuska pisze:Rzeczywiście wyjątkowo mądre te Twoje koty OKI. Mimo nawału pracy znajdują czas na posilenie się. To dobrze, bo nie ma nic gorszego niż odwalać harówkę na głodniaka.![]()
Wiem coś o tym...
tillibulek pisze:OKI pisze:Cholerne burasy![]()
Właśnie Szelma nauczyła Mysz kopania w doniczkach![]()
A Mysz to doprowadziła do perfekcji, bo odkryła, że na dnie jest drenaż z keramzytuW efekcie mam full ziemi w chałupie i wszędzie keramzytowe kulki w tej ziemi się walają, dodając rozniesiony żwirek, jest piknie, qwa, piknie
![]()
A przy tym małym strachulcu pod sofą to się nawet nie da za bardzo z odkurzaczem zaszaleć![]()
Aaaa, małpy kopią oczywiście w najlepiej rosnącym kwiatku
no dobrze, to przekonwertuje nieco zadane mi ostatnio pytanie i zapytam: "i po co Ci te kwiatki?"![]()
![]()
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:No nie-nie, krzywdy to one sobie nie dadzą zrobić![]()
Adelka coraz bardziej zakichanaNa szczęście nie ma gorączki
A Coco jak się mnie pozbyć chciała to też kichała na mnie. Tż mówił wtedy: Widzisz, Bidulka ma uczulenie na Ciebie!
Ale zdrowa była, szybko jej przeszło. Nie wiem może to była taka jej reakcja na nowy zapach albo na stres?...
Nie jestem znawcą kotów...Nie wiem czy to w ogóle możliwe, ale tak to sobie wtedy tłumaczyłam?
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:Rzeczywiście wyjątkowo mądre te Twoje koty OKI. Mimo nawału pracy znajdują czas na posilenie się. To dobrze, bo nie ma nic gorszego niż odwalać harówkę na głodniaka.![]()
Wiem coś o tym...
![]()
![]()
![]()
![]()
nie, juz nie daje, dobrze, ze chociaz mam 3 h przerwy pomiedzy praca, a domem, to sie wyluzuje w autobusie, bo juz mnie brzuch ze smiechu boli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brzozka4 i 269 gości