K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 24, 2010 9:01 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

noemik pisze:DYŻURY GALERIA KRAKOWSKA!

Sobota 27.03 Kto / z kim / który kot
11:00-14:00 PATKA / KOSMA_SHIVA / KATGRAL / BONNIE
14:00-17:00 MIUTI / KTO? / HUNCWOT
17:00- 20:00 ETIOPIA / QUEEN_INK / TEQUILA
dyżur transportowy: Leone
transport kotów do/z GK (w razie potrzeby): edit_f

Niedziela 28.03 Kto / z kim / który kot
11:00-14:00 MISZELINA / NOEMIK / FREYA
14:00-17:00 MISZELINA / ETIOPIA / KIKUR
17:00- 20:00 TWEETY / ANNA09 / KOT?

kto jeszcze może podejść w sobotę pokwestować w GK?
nie dajcie się prosić, kurcze pieczone. :roll:
Ostatnio edytowano Śro mar 24, 2010 11:01 przez noemik, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro mar 24, 2010 9:07 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Akima pisze:Mi już słów brakuje i myśli trudno zebrać...[']

W kociarni ok. Jak się na Dymitra nasyczy to tak się dziwi, że daje klatkę posprzątać.
Aisza chuda! Nadal sterczy jej kręgosłup. Jadła przy mnie szynkę. Najlpeije by było gdyby już poszła do swojego nowego nowego domu. Podobnie z Agłają. Ona jest bardzo dzielna, ale widać zę zamknięcie w klatce jej nie służy. Ile jeszcze mamy czekać ?

Aisza jedzie w sobotę, p. Paweł będzie po nią ok 14-15. W piątek Armaturki ostatecznie jadą sobie w świat. W niedzielę można zabrać Dymitra, dziewczyny z Mangghi i Majeczkę. W poniedziałek szczepienie.
Dzisiaj przyjeżdża koleżanka Noemik w sprawie Agłaji.
Wspominałam ostatnio o praktykach studentów. Jedna ze studentek musi ją odbyć teraz. Kto jest w sobotę zamiast Leone wieczorem? Bo Magda przyszłaby rano w sobotę i wieczorem również a potem jeździłaby w poniedziałki, wtorki oraz soboty i niedziele, 2 razy dziennie a i możliwe, że co drugi piątek. Oczywiście osoby, które w te dni mają dyżur mogą nie przychodzić, chyba, że chcą. Magdy nie będzie w Święta, bo jest spoza Krakowa więc jedzie do domu na ten czas.

Miszelina, napis ma być taki max 2,5 metra długi i tekst: Kwesta na bezdomne koty. Jeżeli możesz coś takiego zrobić byłoby super. Ze względu na wymuszoną długość napisu to faktycznie na kartce A4 muszą się zmieścić 2 litery. Z daleka nie będzie to bardzo czytelne ale mamy takie warunki jakie ktoś nam oferuje a nie jakie byśmy chcieli

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro mar 24, 2010 9:16 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

potwierdzam, dziś wieczorem będę na kocimskiej z moją kuzynką i jej mężem.
chcą poznać Agłaję. :)
Obrazek

noemik

Post » Śro mar 24, 2010 9:22 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Czy ktoś by mi pożyczył smyczkę dla huncwota?
Huncwot to spory kotek.
A transport?

Ostatecznie mogę Huncwota dostarczyć ręcznie...
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro mar 24, 2010 9:32 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Miuti pisze:Czy ktoś by mi pożyczył smyczkę dla huncwota?
Huncwot to spory kotek.
A transport?

Ostatecznie mogę Huncwota dostarczyć ręcznie...

u mnie jest jakaś smycz na dużego kota a podrzuci Cię zapewne ktoś z dyżurujących transportowo

Tweety

Post » Śro mar 24, 2010 9:32 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Tweety pisze:Miszelina, napis ma być taki max 2,5 metra długi i tekst: Kwesta na bezdomne koty. Jeżeli możesz coś takiego zrobić byłoby super. Ze względu na wymuszoną długość napisu to faktycznie na kartce A4 muszą się zmieścić 2 litery. Z daleka nie będzie to bardzo czytelne ale mamy takie warunki jakie ktoś nam oferuje a nie jakie byśmy chcieli

Litery zrobię zielone w odpowiedniej wielkości, na jednej poprzecznie drukowanej kartce A4 wchodzą 2-3 litery wys. 400, ale jak pisałam, nie mam ani prześcieradła ani takiego kartonu, żeby nakleić. Litery dostarczę jutro wieczorem na Kocimską, może ktoś coś więcej z nich skombinuje. Bedą niewycięte z kartek, wyglądać będą mniej więcej tak:

KW-ES-TA - NA - BE -ZD-OM-NE KO-TY,

co razem daje 290cm, litery muszą być mniejsze,

chyna żeby pokombinować w pionie, spróbuję
Ostatnio edytowano Śro mar 24, 2010 9:37 przez miszelina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro mar 24, 2010 9:35 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Wiem, że to bezdennie głupie, ale będzie mi brakowało Armaturek :1luvu: Będą miały dobra opiekę tam na wolności ?

Czy w związku z tym, że kilka klatek się zwolni można łapać na Podwawelskim ?

Czy ktoś mógłby wziąć Dusię na DT. Ona jest super przytulastym i miziastym kotem. Dzisiaj leżała mi na rekach jak dziecko :1luvu: Chce do ludzi, a bez Aiszy to już wogóle będzie jej źle. Szkoda , że musimy je rozłączać :(

Chciałam powiedzieć, że koty są bardzo niezadowolone, że na rurach siedzieć nie mogą. Prosiły, żebym powiedziała to na głos i na forum i z wykrzyknikiem :!: :!:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro mar 24, 2010 9:49 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

miszelina pisze:
Tweety pisze:Miszelina, napis ma być taki max 2,5 metra długi i tekst: Kwesta na bezdomne koty. Jeżeli możesz coś takiego zrobić byłoby super. Ze względu na wymuszoną długość napisu to faktycznie na kartce A4 muszą się zmieścić 2 litery. Z daleka nie będzie to bardzo czytelne ale mamy takie warunki jakie ktoś nam oferuje a nie jakie byśmy chcieli

Litery zrobię zielone w odpowiedniej wielkości, na jednej poprzecznie drukowanej kartce A4 wchodzą 2-3 litery wys. 400, ale jak pisałam, nie mam ani prześcieradła ani takiego kartonu, żeby nakleić. Litery dostarczę jutro wieczorem na Kocimską, może ktoś coś więcej z nich skombinuje. Bedą niewycięte z kartek, wyglądać będą mniej więcej tak:

chyba żeby pokombinować w pionie, spróbuję

Mam. :)
Napis litery wielkości 400, po dobrym złożeniu dają w sumie 225 cm. Zostawię je jutro na stole na Kocimskiej.
KTO MA PŁÓTNO LUB KARTON O DŁUGOŚĆI 230 CM?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro mar 24, 2010 9:53 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

noemik pisze:
noemik pisze:DYŻURY GALERIA KRAKOWSKA!

Sobota 27.03 Kto / z kim / który kot
11:00-14:00 PATKA / KTO? / BONNIE
14:00-17:00 MIUTI / KTO? / HUNCWOT
17:00- 20:00 ETIOPIA / QUEEN_INK / TEQUILA
transport kotów do/z GK (w razie potrzeby): edit_f

Niedziela 28.03 Kto / z kim / który kot
11:00-14:00 MISZELINA / NOEMIK / FREYA
14:00-17:00 MISZELINA / ETIOPIA / KIKUR
17:00- 20:00 TWEETY / ANNA09 / KOT?

kto jeszcze może podejść w sobotę pokwestować w GK?
nie dajcie się prosić, kurcze pieczone. :roll:

Jesli nikt nie wesprze ani nie ani miuti to moze po prostu pokwestujemy razem?? bo samej bedzie mi ciezko kwestowac i nosic kota jednoczesnie:)

a moze dyzurujucy transportowo znajda 3h ?:)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro mar 24, 2010 9:57 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Akima moglabys mi wzisc pianke z bazarku z kocimskiej? bedziemy sie widziec w sprawie Liska moglabys mi ja przekazac wtedy, bylabym baaardzo wdzieczna:)

Pianka to satin care:)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro mar 24, 2010 9:58 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Patka_ pisze:Jesli nikt nie wesprze ani nie ani miuti to moze po prostu pokwestujemy razem?? bo samej bedzie mi ciezko kwestowac i nosic kota jednoczesnie:)
a moze dyzurujucy transportowo znajda 3h ?:)

dyżurujący mają dyżur. kropka.
ja liczę jeszcze na Akimę, sol i kosmę, może niezniszczalna?
ludziska, proszę.
Ostatnio edytowano Śro mar 24, 2010 10:04 przez noemik, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

noemik

Post » Śro mar 24, 2010 9:59 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Akima idzie do radia na 9 a potem do pracy. Nie dam rady!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro mar 24, 2010 10:03 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

kosma będzie z Tobą w radio?
to może potem na 11tą do GK?
kosma, napisz, czy dasz radę.
Obrazek

noemik

Post » Śro mar 24, 2010 10:10 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

miszelina pisze:
miszelina pisze:

chyba żeby pokombinować w pionie, spróbuję

Mam. :)
Napis litery wielkości 400, po dobrym złożeniu dają w sumie 225 cm. Zostawię je jutro na stole na Kocimskiej.
KTO MA PŁÓTNO LUB KARTON O DŁUGOŚĆI 230 CM?

a nie na tasiemkę zawijane?

Akima, kwesta bez Ciebie? 8O Bo o Kosmie to nawet nie wspominam. Ja to muszę stać ze 4 godziny aby uzbierać tyle co Wy w 20 min :oops:

Tweety

Post » Śro mar 24, 2010 10:18 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Noemik, rezerwuję jedno miejsce u dr Lisa we środę

Tweety

[poprzednia][następna]