A u nas rocznica za parę dni... Decyzję o wzięciu Magulca na DS podjęłam 30 marca.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:zabers pisze:Agn pisze: A ja mam natrętne skojarzenie z opowiadaniem O'Henry'ego 'Ostatni liść' i hołubię te pomarańczowe ślady, sprawdzając za każdym razem, czy jeszcze są...
Przestań. Natychmiast.
(to domaluj - pamiętasz jaki był finał)
A jaki? Bo ja nie czytałam, a Magulec też ma te plamki
Asia_Siunia pisze:U nas 14 marca minął rok jak mamy Zulcia...jak widzę same jakieś takie "koty marcowe" u nas![]()
mmk pisze:Skoro już jest literacko, to się dorzucę z czytanej aktualnie książki:
"...życie - poza chwilami, kiedy człowiek czuł miłość i szczęście - było jedynie ciągiem nieistotnych zdarzeń."
Myślę, że kotów to też dotyczy. Wielu "istotnych" zdarzeń życzę!
SecretFire pisze:Ciesze sie, ze Ci troche lzej na duchu Agn. Wiosna jednak rozwesela.
Agn pisze:Nie wiem, czy będzie lżej i czy wiosna rozwesela.
Jak na razie wiosna obudziła do życia moich sąsiadów [oczywiście nie tych, co trzeba.] Podobno będą glosować nad zmianami w regulaminie wspólnoty. Jeden z zapisów, który mnie - fakt - rozweselił dotyczy trzymania zwierząt. Można mieć trzy sztuki. Dwa psy i kota lub dwa koty i psa. Tertium non datur.Właściwie nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: evasteward, fruzelina i 772 gości