Mam pytanko. Czy ma ktoś do odstapienia krople Difadol, Tobrex, Tobrosopt, Ciloxan, Braunol ????
Te krople są na herpes, którego nie mogę się pozbyć z Maniusiowych oczek

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Miss pisze:Witam lubelskie tymczasy![]()
Mam pytanko. Czy ma ktoś do odstapienia krople Difadol, Tobrex, Tobrosopt, Ciloxan, Braunol ????
Te krople są na herpes, którego nie mogę się pozbyć z Maniusiowych oczek. Może ktoś ma na zbyciu?
pixie65 pisze:Miss pisze:Witam lubelskie tymczasy![]()
Te krople są na herpes, którego nie mogę się pozbyć z Maniusiowych oczek. Może ktoś ma na zbyciu?
Na herpesa to moim zdaniem dobre są tabletki groprinosine.
Krople na wirusa raczej niekoniecznie działają
Anda pisze:Animals, Straż dla Zwierząt,
Chyba tylko tam.
A ja mam prośbę.
Bardzo proszę wszystkich o zwrócenie uwagi na zwierzaki wystawione w klatkach do adopcji w sklepach zoologicznych przy marketach lubelskich.
Jeżeli zobaczycie kota lub psa podpytajcie skąd zwierzę jest i ewentualnie zróbcie fotkę.
Wiadomo, że schron pozostawia zwierzaki w sklepach (siedzą bez wody i jedzenia w ciasnych klatkach) aż je ktoś weźmie.
W schronie uważane są za wyadoptowane do dobrych domów.
Anda pisze:LUkotkę zawiozła karmicielka o ile pamiętam.
ja w październiku widziałam 3 maleństwa - może miesięczne w wielkiej klatce bez żadnego legowiska na środku poczekalni.
Tiger jeździła wtedy z Szajem, Bobuniem i Manią.
Nie mogłam zabrać i nawet nei pytałam skąd one.
Ale...
schron???
oni dostają kasę na zwierzaki, mają im zapewnić jako takie warunki.
Wydają pieniądze miasta na jakieś opłaty dla sklepu, a zwierzaki sa w takim stresie, ze nawet nie chcą siku, czy pić.
Potem zostają same w klateczkach na noc.![]()
A... jak pytasz o tego właśnie kota w schronie, okazuje się, ze kot znalazł dom i dawno jest adoptowany.
Dzisiaj kot zniknął, ale pewnie sytuacja będzie się powtarzać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości