margaretka2002 pisze:U siebie sie tylko kaca leczy.![]()
![]()
Gdzieś trzeba

kalair pisze:Jeszcze jutro do pracy, doberek wieczorkiem!
Już wiem, mody Cię na pewno kochają za zamykanie na raz 79 wątasów

Rozumiem, że nowy pojutrze?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margaretka2002 pisze:U siebie sie tylko kaca leczy.![]()
![]()
kalair pisze:Jeszcze jutro do pracy, doberek wieczorkiem!
OKI pisze:Cholerne burasy![]()
Właśnie Szelma nauczyła Mysz kopania w doniczkach![]()
A Mysz to doprowadziła do perfekcji, bo odkryła, że na dnie jest drenaż z keramzytuW efekcie mam full ziemi w chałupie i wszędzie keramzytowe kulki w tej ziemi się walają, dodając rozniesiony żwirek, jest piknie, qwa, piknie
![]()
A przy tym małym strachulcu pod sofą to się nawet nie da za bardzo z odkurzaczem zaszaleć![]()
Aaaa, małpy kopią oczywiście w najlepiej rosnącym kwiatku
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Cholerne burasy![]()
A Mysz to doprowadziła do perfekcji, bo odkryła, że na dnie jest drenaż z keramzytuW efekcie mam full ziemi w chałupie i wszędzie keramzytowe kulki w tej ziemi się walają, dodając rozniesiony żwirek, jest piknie, qwa, piknie
![]()
A przy tym małym strachulcu pod sofą to się nawet nie da za bardzo z odkurzaczem zaszaleć![]()
Wiosną wskazane jest przesadzanie kwiatów doniczkowych. Czyżby kotki rozpoczęły już tę akcję?
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Cholerne burasy![]()
![]()
Wiosną wskazane jest przesadzanie kwiatów doniczkowych. Czyżby kotki rozpoczęły już tę akcję?
Najwyraźniej
OKI pisze:Już ja im, (piiiiip), podziękuję :twisted
Małpa zjadła i znów polazła kopać, wrrrrrr
OKI pisze:Adelka też zjadła i uciekła, bo jej podstawiłam inhalol pod nosA burczeniem Myszy się przejmuje tyle, co zeszłorocznym śniegiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 245 gości