Dziękuję Dziewczyny
Nie chwaliłam się wczoraj sama, bo czym tu niby się chwalić, to ostatnie urodziny kiedy mój wiek zaczyna się od dwójki
Od dziewczyn z pracy dostałam przepięknego doniczkowego storczyka, którego oczywiście od razu wieczorem oddałam rodzicom - bo co innego mogłabym zrobić z kwiatem (doniczkowym czy niedoniczkowym) i to w dodatku chyba trującym

...? Patrzyłam na niego przez cały dzień, kiedy stał na biurku i było mi trochę szkoda, moi sąsiedzi z parteru mają cały parapet poobstawiany takimi cudnymi storczykami i moimi ukochanymi fiołkami afrykańskimi, zazdroszczę im za każdym razem kiedy przechodzę koło ich okien... No ale ja podobno wybrałam sobie w życiu całkiem inne kfffiatki
Półgłówek urządził dziś w nocy
lament świętokrzyski, ponieważ bał się zeskoczyć z łazienkowej szafki (takiej pod sam sufit, na którą koty dostają się po obudowie wanny), na którą uprzednio samodzielnie rzecz jasna wskoczył

Mówcie sobie co chcecie: ten kot jest naprawdę BARDZO BARDZO głupi
Gardło prawie przestało mnie boleć, ale za to dla odmiany zaczęłam kichać jak gruźlik

Katar trzyma się mocno

Połowa dziewczyn z wydziału też kicha (nie dzięki mnie, zakichane przyszły już wczoraj), także mogę przynajmniej nie mieć wyrzutów sumienia, że chodzę do pracy chora i zarażam ludzi

Teraz, kiedy mam tyle wstrętnych problemów ze zdrowiem, szkoda mi byłoby brać L4 z powodu zwykłego przeziębienia

Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]