Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mati66 pisze:na prawde nie ma sensu jakiekolwiek pisanie bo nie rozumiesz tego co sie pisze.
Mati66 pisze:wierz w to co wymyslilas( ze juz mam kota, i ze przeszkadzalo nam to ze jest chory, ze w trakcie czekania szukalysmy innego)uzgodnilysmy zeby maly wyleczyl sie u Ciebie zeby go dodatkowo nie stresowac. nie licze na zadne noszenie na rekach!!!! . .
Mati66 pisze:Inni tak samo jak Ty maja prawo pisać co sadza. Tez nie mam zamiaru udawać ze nic sie nie stalo ale prosze mnie az tak nie oczerniac i wymyslac jakies glupoty..
Mati66 pisze:ja sie czuje urazona ze odrzzucilas moja pomoc w szukaniu domu dla malego wiec zycze powodzenia.
Mati66 pisze:w ogole nie starasz sie zrozumiec. chcesz to sie smiej, chcesz to placz. juz mnie to ie interesuje. Nie znasz mnie ale ja na pewno nie postapilabym tak jak ty. Jezeli uda mi sie zalatwic transport i jutro kociak jeszcze bedzie w schronie to go wezme
Mati66 pisze:ja w takiej sytuacji czulabym sie na pewno tak jak ty ale bym to zrozumiala i nie oczerniala drugiej osoby. Ostatnie zdanie pokazuje, że tak na prawdę jesteś złośliwą osobą jeżeli coś się nie ułoży po twojej myśli. rozne nieprzewidziane sytacje zdarzaja sie w zyciu wiec czas zejsc na ziemie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości