luelka pisze:Loa dzisiaj dalej w dobrym humorze - chętnie się bawiła, chociaż preferuje dosyć wyrafinowany sposób pogoni za myszką (...)
Uprasza się o szczegóły

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
luelka pisze:Loa dzisiaj dalej w dobrym humorze - chętnie się bawiła, chociaż preferuje dosyć wyrafinowany sposób pogoni za myszką (...)
luelka pisze:Ziółko, bardzo, bardzo dziękujemy!
A ja chciałabym napisać o Dexterze. Ostatnio miał mieć wizytę adopcyjną, która została jednak odwołana ze względu na pojawienie się u niego grzybicy (wcześniej był już leczony w tym kierunku). Nie ma jednak tego złego, co by na dobre nie wyszło - wkrótce po tym dostałam fantastyczną wiadomość. Dexter w połowie kwietnia przeprowadza się aż do Norymbergi!![]()
![]()
![]()
Będzie mieszkał razem z młodszą kicią w rodzinie polsko-niemieckiej. Będzie pod troskliwą opieką. Bardzo się cieszę, wiadomo, jak jest z takimi pięknotami jak Dexter. A tutaj wiadomo, że równie ważny jak jego wygląd - będzie jego charakter. Załatwiamy formalności potrzebne do wyjazdu, doleczamy grzyba i przygotowujemy jeszcze zupełnie na spokojnie Dextera do tej długiej podróży.
![]()
Nie miałabym jednak nic przeciwko, gdyby któryś z PaJDotków wyprzedził Dexa w drodze do swojego domku, za co bardzo proszę o kciuki
![]()
![]()
luelka pisze:A jutro Chase będzie miał odwiedziny - bardzo prosimy o mocne kciuki. To cudowny, delikatny kotek, o którego trzeba bardzo dbać - jest szczuplutki, w dzieciństwie był bardzo chorowity, wymaga dużo serca - ale jest przy tym wyjątkowo wdzięczny i łagodny. Ja prywatnie jestem w nim zakochana na zabój, ale kto wie? Może nie tylko ja? Jutro to sprawdzimy.
ryśka pisze:Muszę przygotować jeszcze czułe, wiosenne zdjęcie Ireneusza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 77 gości