RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 22, 2010 9:51 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Dzielny Rudzik, zrobił piękne sioo :dance2:

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon mar 22, 2010 14:46 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Rudzik u weta miał pobraną krew i dostał tez dziś zastrzyki , wieczorem też dostanie . Rudzik sam znów zrobił siku i qupala :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon mar 22, 2010 14:57 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

SUPER :dance:
Czyli potwierdza się reguła : żeby było lepiej - musi być gorzej. Teraz to już z górki będzie :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon mar 22, 2010 15:37 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Robi to świadomie (w sensie kuca i sika) czy po prostu sie mu wylewa? I jeszcze mi tylko powiedz że do kuwety trafił to chyba sobie zatańczę. :twisted: Nie obiecuję że na stole, ale mały kankan... :wink:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pon mar 22, 2010 15:58 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

kinga w. pisze:Robi to świadomie (w sensie kuca i sika) czy po prostu sie mu wylewa? I jeszcze mi tylko powiedz że do kuwety trafił to chyba sobie zatańczę. :twisted: Nie obiecuję że na stole, ale mały kankan... :wink:

Od razu wszystko na raz byś chciała. :lol:
Niech na razie mu się nie kumuluje, to już będzie git. Reszta z czasem przyjdzie.

Kciuki wciąż.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pon mar 22, 2010 16:03 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Pomarzyć nie można? Kłak lał na podłogę w przedpokoju - byłam szczęśliwa jak małe bobo że w ogóle leje. Ale zapytać nie zaszkodzi - a nuż trafił planowo? :twisted: A poza tym dawno nie tańczyłam kankana. :mrgreen:
Obrazek

kinga w.

Post » Pon mar 22, 2010 17:37 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

kinga w. pisze:Pomarzyć nie można? Kłak lał na podłogę w przedpokoju - byłam szczęśliwa jak małe bobo że w ogóle leje. Ale zapytać nie zaszkodzi - a nuż trafił planowo? :twisted: A poza tym dawno nie tańczyłam kankana. :mrgreen:

Kochana no to proszę o kan kana bo qupal trafił do kuwety :lol: :lol: :lol: , choć siku jeszcze bez czucia ale to jest tak wielki postęp ze ja sama zatańczę :ryk:

Ale abym nie miała za różowo to Ozzi 15 letni seniorek który kilka lat temu tez miał amputowane prącie i wyszyta cewkę i w sumie miął aż 3 razy wyszywana tez prawdopodobnie będzie miał kolejna wyszywke , a Ozzi poza tym ma zmiany nowotworowe na dziąsłach i tu jest ogromne ryzyko :x

A tez u mnie z S.U.K są jeszcze seniorek Zuzu i Miki ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 22, 2010 17:39 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Bardzo , bardzo Wam dziękuje za pomoc, za dobre słowo , za kciuki , tak bardzo się bałam ale teraz to już chyba będzie z górki :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 22, 2010 17:49 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

To ja zaczynam ćwiczyć kankana w takim razie. :piwa: A powiedz mi, czemu Ozzi miał powtórnie wyszywaną cewkę. To raz nie wystarczy? Taki zabieg się powtarza? Dlaczego? Pytam ze wzgl. na Kłaczka - miał "zrobione" kilka miesięcy temu i jest ok, ale wolałabym wiedzieć co może być dalej.
Obrazek

kinga w.

Post » Pon mar 22, 2010 17:53 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Cieszę się bardzo, że lepiej! :D
Grunt to się nie zorientować, że Rudzik ma swój wątek :oops:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pon mar 22, 2010 18:10 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

kinga w. pisze:To ja zaczynam ćwiczyć kankana w takim razie. :piwa: A powiedz mi, czemu Ozzi miał powtórnie wyszywaną cewkę. To raz nie wystarczy? Taki zabieg się powtarza? Dlaczego? Pytam ze wzgl. na Kłaczka - miał "zrobione" kilka miesięcy temu i jest ok, ale wolałabym wiedzieć co może być dalej.

Wet mówi ze czasami ona zarasta bez względu na opiekę ale to nie zawsze , czasami sie czopuje śluzem a czasami kamieniami , a Ozzi ma ją mniejszą niz 1mm :x
Dobrze by było jak byś od czasu do czasu ją kontrolowała , tak na wszelki wypadek , wymizaj ode mnie Klaczka :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 22, 2010 18:11 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

estre pisze:Cieszę się bardzo, że lepiej! :D
Grunt to się nie zorientować, że Rudzik ma swój wątek :oops:

Lepiej trafić późno , niż wcale :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 22, 2010 18:30 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Justa&Zwierzaki pisze:
kinga w. pisze:To ja zaczynam ćwiczyć kankana w takim razie. :piwa: A powiedz mi, czemu Ozzi miał powtórnie wyszywaną cewkę. To raz nie wystarczy? Taki zabieg się powtarza? Dlaczego? Pytam ze wzgl. na Kłaczka - miał "zrobione" kilka miesięcy temu i jest ok, ale wolałabym wiedzieć co może być dalej.

Wet mówi ze czasami ona zarasta bez względu na opiekę ale to nie zawsze , czasami sie czopuje śluzem a czasami kamieniami , a Ozzi ma ją mniejszą niz 1mm :x
Dobrze by było jak byś od czasu do czasu ją kontrolowała , tak na wszelki wypadek , wymizaj ode mnie Klaczka :lol:

Nawet nie strasz! Kłaczek ma zdaniem weta bardzo wąską cewkę - cewniczek "jedynka" i nic poza tym. Jak dobrze kombinuję to jest w grupie ryzyka... Od czasu do czasu sprawdzam jego wizyty w kuwecie - nie ma problemu. Dzięki za "wiedzę". Wymiziam gada bezapelacyjnie - on to kocha, drań jeden. :twisted:
Obrazek

kinga w.

Post » Pon mar 22, 2010 18:54 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Małe sioo a cieszy :mrgreen:
Też sobie zatańcuję a co :dance: :dance2:

A za Ozziego wielkie :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]