Korciaczki pisze:Tunia w ds
Sheba na dt
![]()
![]()
Cześć dziewczynki

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Korciaczki pisze:Tunia w ds
Sheba na dt
![]()
![]()
Dorota Wojciechowska pisze:No witam.
Niestety z kuwetowaniem nie najlepiej.
Jak jest zamknięta w łazience to wogole nie ma siku.
Tak jak podejżewała Mikuś robi chyba siku do dziurki wanny, raz sprawdzałam i było czuć.
Natomiast wypuszczona na pokoje niestety sikuli na materac.
Postawiłam na nim kuwetę, ale gdzie tam kuweta sobie a kałuża sobie.
Narazie wpadłam na pomysł i rozkładam podkłady takie 60 x 90 i jak nasikoli to wyrzucam podkład.
1 raz zrobiła siku do kuwety wtedy pochwaliłam mocno- dałam smakołyk i...................
I za chwilę nasikane na materac.
Kupki były juz dwie (co drugi dzień) i w kuwecie (oprócz pierwszej wpadki materacowej).
Gdyby nie to sikulenie to Sheba była by cudowna.
Filomen pisze:Dorota Wojciechowska pisze:No witam.
Niestety z kuwetowaniem nie najlepiej.
Jak jest zamknięta w łazience to wogole nie ma siku.
Tak jak podejżewała Mikuś robi chyba siku do dziurki wanny, raz sprawdzałam i było czuć.
Natomiast wypuszczona na pokoje niestety sikuli na materac.
Postawiłam na nim kuwetę, ale gdzie tam kuweta sobie a kałuża sobie.
Narazie wpadłam na pomysł i rozkładam podkłady takie 60 x 90 i jak nasikoli to wyrzucam podkład.
1 raz zrobiła siku do kuwety wtedy pochwaliłam mocno- dałam smakołyk i...................
I za chwilę nasikane na materac.
Kupki były juz dwie (co drugi dzień) i w kuwecie (oprócz pierwszej wpadki materacowej).
Gdyby nie to sikulenie to Sheba była by cudowna.
Dorotka
a inny zwirek? Masz Benka? probowalas tez feliway ? jest tez karma sucha royala calm, taka z uspokajaczem. moze jej dodawac? Frania tez obszczywa u mojej mamy kąty, nie notorycznie ale zdarza się. Też kłebek nerwów z tego kota byl. Teraz mniej nerwowa ale incydenty z sikaniem sie zdarzają, niestety to nerwowe u kota, sporóbuj moze to co napisałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości