Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
W wątku dla nerkowców wpisałam Ci, jakie jest dawkowanie preparatu Mirtazapine.villemo5 pisze:Rozmawiałam z wetką.
Obiecała poszukać jakiegoś weterynaryjnego leku na poprawę apetytu.
W takim razie wszystkie wyniki robione kotom w ludzkich labach są chyba do bani. Na tym forum, jak zdążyłam się zorientować, większość właścieli robi badania krwi swoim kotom właśnie w laboratoriach ludzkich. Ciekawa jestem, jak inni lekarze weterynarii w Polsce podchodzą do tego problemu.villemo5 pisze:W moim mieście jest jedno laboratorium ludzkie. I wetka wie, że trzeba by jonogram i inne... Tylko, że nie ma fizycznej możliwości wykonania badania, gdyż sprzęt w labie nie jest odpowiednio skalibrowany...
To ta prowincja musi być w całej Polsce; w Łodzi, Wrocławiu, Krakowie, Poznaniu itd.villemo5 pisze:I tak piękne idee zderzyły się ze smutną rzeczywistością prowincji.
villemo5 pisze:Co do dalszego postępowania to zaczęły się mocne schody. Wspominałam o konsultacji z Neską...
Okazało się, że są z jednego roku![]()
Tylko, że...
villemo5 pisze:W moim mieście jest jedno laboratorium ludzkie. I wetka wie, że trzeba by jonogram i inne... Tylko, że nie ma fizycznej możliwości wykonania badania, gdyż sprzęt w labie nie jest odpowiednio skalibrowany...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości