Rudiś był szczepiony w schronie i nie wiemy, czy to było pierwsze szczepienie. Nie wiem Shira, może zaszczep porządną szczepionką a potem zrób mu przerwę w szczepieniach na dwa, albo i trzy lata? Bo wiesz, w schronie to on tą najtańszą - felovax 3 był szczepiony Edit. No i niechcący zacytowałam obie panie
Do szczepienia kotek musi być zdrowy. Po szczepieniu Purevax'em w piątek GuFelki cały czas zachowują się jakby nic się nie stało. Sprawdziłam w książeczkach, Felek ostatnio chorował po Fel-o-vax'ie IV i tym samym był szczepiony wielokroć nasz Kiziczek. Boże, czemu ja byłam taka głupia
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim
Nie obwiniaj się babajago - co to da Ja wzięłam nowotwór przy pazurach za "wygryziony" przy pedicure kawałek poduszki a potem już nie było co zbierać Nie wolno ładować się wstecznie, to bardzo źle na głowę robi
Święta prawda AYO. Podobno w życiu trzeba patrzeć przez przednią szybę a nie do wstecznego lusterka. Ale lekcja (dość przykra jednak) powinna być zapamiętana.
Obiecuję dziś film z Felkiem w roli głównej. Głupi YouTube dalej odmawia współpracy ale wzięłam go podstępem