OKI pisze:kalair pisze:Ale tam..nie olewa, spoko.Dobranoc!
Odezwała się ta, co na pewno nas olewa
nikt nikogo nie olewa, po prostu czasami weny brak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:kalair pisze:Ale tam..nie olewa, spoko.Dobranoc!
Odezwała się ta, co na pewno nas olewa
Mała Dzikuska pisze:OKI, chyba prowokacja nie działa...Śpi albo z premedytacją milczy.
![]()
Trza inną taktykę obrać! Jakieś propozycje?...
kalair pisze:Nie, no nie wiem, ale wierzę w Tilka!![]()
To nie takie proste.
OKI pisze:Jak Adelka![]()
![]()
Rakea pisze:bosz ale tu szalejecie, jak koty w marcu![]()
dobranocka!
kalair pisze:No przeca jest marzec..![]()
Dzień dobry Madziu!
Mała Dzikuska pisze:Cześć Tilli! Moja w nocy rozrabiała, spać nie dała.A jak Twoje pięknoty sypiają?
tillibulek pisze:OKI pisze:Jak Adelka![]()
![]()
Myslalam, ze Adelka zamknela sie w lazience, a nie w sobie...![]()
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:OKI, chyba prowokacja nie działa...Śpi albo z premedytacją milczy.
![]()
Trza inną taktykę obrać! Jakieś propozycje?...
Mała Dzikuska, co Ty za rewolucje chcesz wzniecać?![]()
Bylam wczoraj przecie![]()
OKI, dawaj usprawiedliwienie
OKI pisze:Może coś wkleję w takim razie![]()
Mogłam ją wypuścić w niedzielę, albo dopiero w następny weekendA moja łazienka jest strasznie mikro - szkoda było ją tam trzymać.
Ona nie jest wzięta z ulicy, 9 dni była w adopcji, pozostałe kociaki względnie zdrowe, była odrobaczana i odpchlana, więc "medycznych" wskazań do długiej kwarantanny raczej nie było
tillibulek pisze:OKI pisze:Może coś wkleję w takim razie![]()
Mogłam ją wypuścić w niedzielę, albo dopiero w następny weekendA moja łazienka jest strasznie mikro - szkoda było ją tam trzymać.
Ona nie jest wzięta z ulicy, 9 dni była w adopcji, pozostałe kociaki względnie zdrowe, była odrobaczana i odpchlana, więc "medycznych" wskazań do długiej kwarantanny raczej nie było
OKI, wklej linka, plizbo u Dzikuski nie chce mi sie szukac - jej watek ostatnio strasznie pedzi do przodu
OKI pisze:Noszzzz, Gapo, przecież jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości