Karmelka i Morelka - obie kotki w swoich domkach :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 20, 2010 9:12 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

Sis pisze:te niezakocone domki to też takie sobie były :roll: jeden sam odwołał spotkanie, to które dziś miało być.
Widać to nie te domy.

Nic to, czekamy, bawimy się, śpimy i mruczymy.
Karmelka to jak piesek przy nodze chodzi :lol:
drugi miał być w Łodzi na weekend i chciał się spotkać ale też się nie odezwał :(.... słabo słabo :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Sob mar 20, 2010 10:06 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

doprawdy dziwne... :?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob mar 20, 2010 13:02 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

Dziewczyna piękna, w miodzie utytłana :D , ale bardzo poważne "dziewiczątko" :D

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Sob mar 20, 2010 22:20 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

No, kochani oglądajcie! Ta kotulka-miodulka jest piękna, nie może wlec się gdzieś z tyłu!!

ciotka59

Post » Sob mar 20, 2010 22:32 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

Wiem, jakiego domu chcę dla Karmi.
Że ta i tylko ta i przyjdzie w odwiedziny i na pogadanie, i nie będzie fochował, że kotka nie od razu w ciemno może być zabrana.
Domek Mimaska, Neonka, Biki, Bubusia - taki mi się marzy.
Rybcie, dzięki, że odwalasz kawał roboty z gadaniem z domami i wstępnym odsiewem - ufff......

Mała goniła dziś narciarzy. A wczoraj piłkarzy.
TVmanka :lol:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Sob mar 20, 2010 22:34 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

Ale piękna koteczka :1luvu: Zjawisko :1luvu:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Nie mar 21, 2010 15:31 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

Sis pisze:Wiem, jakiego domu chcę dla Karmi.
Że ta i tylko ta i przyjdzie w odwiedziny i na pogadanie, i nie będzie fochował, że kotka nie od razu w ciemno może być zabrana.
Domek Mimaska, Neonka, Biki, Bubusia - taki mi się marzy.
Rybcie, dzięki, że odwalasz kawał roboty z gadaniem z domami i wstępnym odsiewem - ufff......

Mała goniła dziś narciarzy. A wczoraj piłkarzy.
TVmanka :lol:

Sis - dziękujesz?! To my dziękujemy :love:, że zaopiekowałaś się Kochaną. Z nią byłoby u nas bardzo ciężko i dla takiej delikatnej koteńki to warunki do rozwoju kiepskie :(.

u nas też oglądała TV, hihi :D. Kiedyś nawet spadła z pufy jak śledziła pasek z newsami TVN ;). Morelce - Gacusi się trafił fajny domek, bo ma wielkie akwarium - najlepsze kocie TV pod słońcem 8). Już pierwszego dnia jak ją przywieźliśmy to od razu się gapiła ;).
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Nie mar 21, 2010 19:40 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

Zabraniać! Zabraniać oglądania TV, od tego się wzrok psuje! i co - okulista potem 8O . A kto widział kota w okularach :lol:

ciotka59

Post » Nie mar 21, 2010 19:53 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

czasem mam wrazenie ze moja milosc do tej malej jest tak silna ze najchetniej widzialabym ja w moim stadku jednak cos czuje ze Pan Maz wygonilby mnie z domu:(

pirat i karotka

Od: Pon lut 08, 2010 21:47

Post » Nie mar 21, 2010 20:11 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

Pana Męża trzeba zmiękczyć ;) 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Nie mar 21, 2010 20:42 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

rybcie pisze:Pana Męża trzeba zmiękczyć ;) 8)

EEEEEEE Pan Mąż kocha kotki i przecież do niedawna myśleliście o przygarnięciu jeszcze jednego kociaka. A 3 to taka super cyfra....... 8)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon mar 22, 2010 0:02 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

oj, ciotki ciotki :ryk:

Dziewczyna robi się coraz bardziej patykowata, i ma niesamowicie długie łapki. A że cudna każdego dnia bardziej, to nie musze mówić :lol:
Jak wyrośnie, nabierze ciałka, będzie piękny smukły (chyba :roll: ) kot.
Dziś wskoczyła na krzesło,gdize spała Minnie, jak szybko wskoczyła tak szybko zeskoczyła, obsyczana. Karmi wygląda jak trochę mniejsza Minnie. A pyszczek, pyszczek ma podobny do Irci - chudy szczurek :mrgreen:
Zdarza się jej spać razem z nami.
O a teraz przyszła potrajkotać i zobaczyć, co też tak lata po monitorze.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pon mar 22, 2010 8:52 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

Dzień dobry w nowym tygodniu - mam nadzieję, że to będzie TEN tydzień :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia][następna]